UŽAS ZA ZVEZDU: Milojević iznenada ostao bez jednog od najboljih igrača!

Autor: P. Z.

Sport

08.02.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za crveno-bele pred nastavak sezone.

UŽAS ZA ZVEZDU: Milojević iznenada ostao bez jednog od najboljih igrača!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu započinju prolećni deo sezone Superlige, kada im u goste dolazi ekipa Voždovca (16.30).

Međutim, novi trener crveno-belih Vladan Milojević neće moći da izvede najjači sastav na megdan "zmajevima", a za to je "krivac" Kosta Nedeljković, koga već nekoliko dana povreda kolena sprečava da trenira.

Kako prenosi "Sportski žurnal", on će zbog toga gotovo sigurno propustiti prolećnu premijeru na Marakani.

Podsetimo, Nedeljković je u zimskom prelaznom roku postao igrač Aston Vile, u koju je prešao za devet miliona evra. Ipak, klubovi su se dogovorili da mladi desni bek ostane još šest meseci na pozajmici u Ljutice Bogdana.

Republika

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković na večitom derbiju

Ukoliko se ispostavi da je povreda Nedeljkovića ozbiljnije prirode, to bi mogao da predstavlja i problem za selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, koji je pre nekoliko nedelja potvrdio da će zvati talentovanog desnog beka u nacionalni tim.

Što se Crvene zvezde tiče, njoj će Kostin izostanak biti veliki problem, pošto joj predstoji ogromna borba za titulu prvaka Srbije, jer u drugi deo sezone ulazi sa bodom manje u odnosu na večitog rivala, ekipu Partizana. Pritom, Nedeljković je jedini klasični desni bek među crveno-belima, pa će Vladan Milojević morati poput mađioničara da pronađe alternativu.

Posle premijere i duela sa Voždovcem, crveno-bele nedelju dana kasnije očekuje nezgodno gostovanje Novom Pazarzu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading