SRBI ZAPAŽENI PREKO OKEANA: Bogdan dvocifren uz KATASTROFALAN šut, Rajaković prekinuo seriju poraza, Jović se vratio na teren!

Autor: P. Z.

Sport

08.02.2024

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo veče u najjačoj ligi na svetu.

SRBI ZAPAŽENI PREKO OKEANA: Bogdan dvocifren uz KATASTROFALAN šut, Rajaković prekinuo seriju poraza, Jović se vratio na teren!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović i Džejlen Braun

Košarkaši Atlanta Hoksa doživeli su poraz na gostovanju Boston Seltiksima u noći između srede i četvrtka. Domaći tim je u TD Gardenu slavio rezultatom 125:117.

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je meč završio sa 12 poena, šest skokova, tri asistencije i jednom ukradenom loptom, ali je bez obzira na dvocifren broj poena imao katastrofalno šutersko veče. Bogi je ukupno iz igre šutirao 5/18, odnosno 2/10 za tri i 3/8 za dva poena.

Najefikasniji od njegovih saigrača bio je Sadik Bej koji je ubacio 25 poena, a njega je pratio Tre Jang sa 20.

Na drugoj strani je Seltikse do trijumfa vodio sjajni Kristaps Porzingis sa 31 poenom, dok mu je najveću podršku pružio Derik Vajt koji je dodao 21.

Iste noći se na parketu ponovo našao i Nikola Jović, koji je u domaćoj pobedi Majami Hita nad San Antonio Sparsima (116:104) u igri proveo dva i po minuta. Za to vreme, nije uspeo da ostvari nikakav pozitivan učinak, već je zabeležio samo jednu izgubljenu loptu. To je srpskom košarkašu bio prvi nastup nakon nekoliko mečeva koje je kompletno proveo na klupi.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Tajler Hiro sa 24 poena, dok je Džimi Batler ostvario tripl-dabl sa 17 koševa i po 11 skokova i asistencija.

Na suprotnoj strani su Tre Džons i Devin Vasel imali po 19 poena.

Toronto Reptorsi, koje sa klupe predvodi Darko Rajaković, su prekinuli seriju poraza, pošto su u gostima savladali Šarlot Hornetse rezultatom 123:117.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Ar Džej Beret sa 23 koša, dok je kod Hornetsa dominirao Majls Bridžis sa 45, ali ni to nije bilo dovoljno da se porazi tim srpskog trenera.

U noći između srede i četvrtka odigrano je sedam NBA utakmica, a u nastavku pogledajte sve rezultate.

Šarlot - Toronto 117:123

Vašington - Klivlend 106:114

Boston - Atlanta 125:117

Majami - San Antonio 116:104

Filadelfija - Golden Stejt 104:127

LA Klipers - Nju Orleans 106:117

Sakramento - Detroit 120:133

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading