CELA PRIČA ZVUČI KAO SCENARIO ZA NEKI FILM! Zbog peha na auto-putu majka digla Srbiju na noge, a kada čujete ZBOG ČEGA, nema šanse da se ne nasmejete! HIT (FOTO)

Autor:

Vesti

15.02.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molba za pomoć Anđelke izazvala je reakciju mnogih članova grupe, koji su se solidarisali sa njenom situacijom.

CELA PRIČA ZVUČI KAO SCENARIO ZA NEKI FILM! Zbog peha na auto-putu majka digla Srbiju na noge, a kada čujete ZBOG ČEGA, nema šanse da se ne nasmejete! HIT (FOTO)

Foto: Koridori srbije

Mama Anđelka, nedavno je doživela neočekivan peh na porodičnom putu autoputem kod Ražnja.

Krovni kofer njihovog automobila se otvorio tokom vožnje, rezultirajući gubitkom nekoliko stvari, među kojima su bile i tri para papuča.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

 


Neobičan gubitak u toku vožnje

Kako je navela Anđelka, tokom vožnje su izgubili kesa za odela sa bebi skafanderom, dva para ski pantalona, kesa sa velikim zimskim teget čizmama i, što je izazvalo posebnu pažnju javnosti, čak 3 para papuča. Ovaj neobičan gubitak izazvao je lavinu smeha među članovima Fejsbuk grupe, ali i pružio priliku za solidarnost i pomoć.

Molba za pomoć Anđelke izazvala je reakciju mnogih članova grupe, koji su se solidarisali sa njenom situacijom. Mnogi su delili njen apel kako bi se stvari što pre pronašle, pružajući podršku u potrazi za izgubljenim stvarima.

Iako je situacija bila neplanirana i neobična, Anđelkina molba za pomoć postala je predmet zabave i smeha među članovima Fejsbuk grupe. Ipak, važno je istaći da je solidarnost i podrška zajednice u ovakvim situacijama od velike važnosti, pružajući ohrabrenje i nadu u rešavanje problema.

Nesreće se dešavaju, ali uz podršku zajednice, čak i neočekivani pehovi mogu postati prilika za osmeh i solidarnost. Anđelka je uspela da svoju nevolju pretvori u nešto što je nasmejalo mnoge, ali i okupilo ljude da pruže podršku u potrazi za izgubljenim stvarima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading