KONAČNO MOGU DA LEČIM SINA! Majka Bokija 13 progovorila za medije! Evo kako se sada oseća makedonski šoumen!

Autor:

Zabava

13.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se sada malo oseća smirenije i srećnije jer ima konačno uslove kakvi su mu potrebni!

KONAČNO MOGU DA LEČIM SINA! Majka Bokija 13 progovorila za medije! Evo kako se sada oseća makedonski šoumen!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@Tvkanal5

Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, pre više od dva meseca oslobođen iz pritvora u kojem je bio nakon afere „Reket“, da bi bio pušten na slobodu jer mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, te je morao da ide na lečenje. Sada se za medije oglasila njegova majka, pa je ispričala kako se oseća, te i da sada ima adekvatne uslove da se maksimalno oporavi od svega. 

Bilo je teško, ja sam kao majka sve to teško podnosila, ali borimo se, borimo se i verujemo u Boga i pravdu. On se sada malo oseća smirenije i srećnije jer ima konačno uslove kakvi su mu potrebni da bi se normalno lečio, ima hranu koja mu je potrebna, prima svakodnevno terapije koje mu trebaju. Tu sam da ga lečim i budem najveća podrška  - rekla je mama za Blic.

Foto: instagram.com/boki13official

Boki 13

 

Boki 13 nakon izlaska iz pritvora nastavio je da živi u svom stanu koji se nalazi nedaleko od porodičnog doma, ali je svakodnevno obilazi svoje roditelje.

- Lepo mi je, ali nije još vreme da kažem šta imam. Nadam se da će biti sve bolje. Ja zaista nisam spreman još uvek da progovorim o svemu za medije, ali biće prilike, hvala vam puno što ste došli - izjavio je makedonski šoumen tada. 

Inače njegova poruka posle izlaska sa robije ganula je mnoge.

-  Prvi selfi na slobodi posle robije od 4 godine. Gospod nek je na pomoći, prvo i najvažnije je zdravlje, a potom će sve doći na svoje mesto. Blagodarim svim dobronamernim ljudima na podršci i lepim rečima tokom perioda koji je sada iza mene. Sloboda!

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading