NORMALNO JE DA ONI KOJI VIČU "ZA DOM SPREMNI" I "UBIJ SRBINA" MRZE VUČIĆA! Ana Branbić o paljenju lutke sa likom predsednika u Hrvatskoj: DA JE SRBIJA OVO URADILA, DOBILA BI REZOLUCIJU!

Autor:

Vesti

15.02.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meni je jasno da njima nije milo da vide pobedničku, slobodarsku i nezavisnu Srbiju, ali ovo su užasne scene. A da li su oni, nepogrešivo kao i uvek, identifikovali ko se bori za nezavisnu, slobodarsku Srbiju – da, jesu, kaže Brnabić.

NORMALNO JE DA ONI KOJI VIČU "ZA DOM SPREMNI" I "UBIJ SRBINA" MRZE VUČIĆA! Ana Branbić o paljenju lutke sa likom predsednika u Hrvatskoj: DA JE SRBIJA OVO URADILA, DOBILA BI REZOLUCIJU!

Foto: Tiktok, shutterstock, Tanjug

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, izrazila je svoje mišljenje o spaljivanju lutke Aleksandra Vučića u Kaštelima, ističući da nije iznenađena ovim događajem.

Smatra da je logično da onima koji viču "za dom spremni" i "ubij Srbina" upravo Vučić predstavlja najveću prepreku, s obzirom na njegove napore da Srbiju vodi ka novim pobedama i uspesima.

Brnabić je istakla da je Vučiću upravo zato najviše zamera što Srbija postaje pobednička zemlja koja ostvaruje nezamislive uspehe, kao što je nadmašivanje Hrvatske po bruto domaćem proizvodu.

- Koga oni koji u Hrvatskoj viču „za dom spremni“ i „ubij Srbina“ vide kao svog najvećeg neprijatelja? Aleksandra Vučića. Zašto? Zato što Aleksandar Vučić taj koji vodi Srbiju tako da je Srbija konačno pobedična zemlja, koja će uraditi ono što je bilo nezamislivo da se uradi, a to da po bruto domaćem proizvodu prestići Hrvatsku.  Njima je upravo Aleksandar Vučić kriv zbog toga. Za one koji viču „za dom spremni“ očigledno je najviše zla u prethodnoj godini naneo Aleksandar Vučić jer se po to njihovoj tradiciji spaljuje lutka onoga ko im je najviše zna naneo. To je velika pohvala za Aleksandru Vučiću. Mogu da spale lutku i to je sve što mogu da spale – rekla je Ana Brnabić. 

- Kandiduje se Aleksandar Vučić da mu spale lutku i sledeće godine, možda im to postane tradicionalno spaljivanje lutke Aleksandra Vučića svake godine - naglasila je Brnabić i istakla da je  predsednik Srbije uvek na meti napada zato što brani nezavisnu, samostalnu i sloborarsku Srbiju. 



Ana Brnabić je takođe prokomentarisala nedostatak reakcije iz Evrope povodom ovog događaja, ističući da bi se situacija verovatno drugačije odvijala da se isti incident desio u Srbiji. 

- Jeste li do sada čuli reakciju iz Evrope na paljenje lutke predsednika Vučića u Hrvatskoj? Niste. Zamislite da se u Srbiji dogodilo paljenje lutke bilo kog predsednika neke evropske države? Ja mislim da bi bila nova rezolucija. Meni je jasno da njima nije milo da vide pobedničku, slobodarsku i nezavisnu Srbiju, ali ovo su užasne scene. A da li su oni, nepogrešivo kao i uvek, identifikovali ko se bori za nezavisnu, slobodarsku Srbiju – da, jesu. A svojim radom već ove godine, i svojim uspesima, Aleksandar Vučić se polako kandiduje da i naredne godine spale lutku sa njegovim likom - izjavila je premijerka.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ana

15.02.2024 17:20

Izgleda da je nekima dozvoljeno da ovo rade, a kad bi Srbija ovo uradila bila bi razapeta.

Mare

15.02.2024 19:13

Necuveno je da jedan narod pali lutku predsednika druge drzave a da za to niko ne odgovara. Iz Hrvatske smo mogli svasta da ocekujemo da dodje ali ne i ovo.

Olja

15.02.2024 19:14

Da se ovako nesto desilo u Srbiji odavno bi izbio medjunarodni skandal, odmah bi nam uveli sankcije i optuzili za "zlocin" nad njihovim hrvatskim predsednikom.

Bane

15.02.2024 19:17

Kako je Hrvatima sve dozvoljeno a da za to ne snose posledice? Hrvati mogu da pale Vucicevu lutku i da svi cute a da je bilo obrnuto vec bi izbio skandal.