DA LI JE ANA KNEŽEVIĆ OTETA? Sumnjiva poruka menja tok istrage! Da li je bivši suprug umešan u njen nestanak? FBI uključen u istragu

Autor: M.B.

Hronika

15.02.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja u nestanak Ane Knežević.

DA LI JE ANA KNEŽEVIĆ OTETA? Sumnjiva poruka menja tok istrage! Da li je bivši suprug umešan u njen nestanak? FBI uključen u istragu

Foto: Društvene mreže, pixabay.com

Ana Knežević, koja je pre dve nedelje nestala u Madridu, izazvala je zabrinutost među svojim prijateljima i porodicom. Njeni prijatelji tvrde da je imala težak razvod sa suprugom Davidom, zbog čega je u decembru odlučila da otputuje u Španiju kako bi se na neko vreme sklonila od svega. Iznajmila je stan u centru grada, ali od 2. februara joj se gubi svaki trag. Njena najbolja prijateljica Sana Rameu dobila je 3. februara čudnu poruku od nje i strahuje da je oteta.

Bivši muž u centru pažnje

Anin bivši muž, 40-godišnji David, vraćen je u Srbiju sa Floride, prema tvrdnjama Aninih prijatelja. Oni ističu da je David "pobegao" nakon što su ga zamolili za pomoć oko pronalaska Ane. Sana Rameu kontaktirala je Davida kako bi saznala da li zna nešto o Aninom nestanku, ali on se nije odazvao na njenu molbu. Umesto toga, David je navodno otišao u Srbiju, što je dodatno podiglo sumnje oko njegove uloge u celom slučaju.

David se do sada nije oglasio u vezi sa Aninim nestankom, a ni policija nije iznela sumnje da bi on mogao biti povezan sa ovim slučajem. Ipak, njegovo ponašanje i izostanak saradnje u potrazi za Anom izazivaju dodatnu pažnju javnosti i povećavaju sumnje u vezi sa njegovom ulogom u ovom slučaju. S obzirom na težak razvod i Aninu odluku da napusti zemlju, javnost i mediji pažljivo prate svaki detalj kako bi rasvetlili misteriju nestanka Ane Knežević.

Ana i David su bili vlasnici uspešne kompanije za podršku i popravku kompjutera, ali kada je Ana otišla u Španiju, stvari su počele da se komplikuju. Njeni najbliži su primili čudne poruke koje su verovatno prevedene kroz Google Translate. Njena poslednja poruka o odlasku na vikendicu u blizini Madrida ostavila je njene bližnje u neizvesnosti.

Foto: Društvene mreže

Ana Knežević i njen bivši suprug

Sumnje i nedoumice


Nakon što je Sana primila čudnu poruku od Ane, odmah je shvatila da nešto nije u redu. Filip, Anin brat, takođe je primetio da poruke nisu u skladu sa Aninim uobičajenim načinom komunikacije. Njihova sumnja i nedoumica su ostavili porodicu u zabrinutosti i neizvesnosti.
Porodica mlade Ane iz Njujorka je u velikoj brizi nakon što im se Ana nije javljala i nije bila dostupna na telefon. Njena najbolja drugarica Sana je odmah reagovala na čudnu poruku koju je dobila, zahtevajući da joj Ana pošalje lokaciju gde se nalazi, ali poruka nikada nije bila primljena.

Potraga u Madridu

Sana je odlučila da odmah reaguje i pozvala je policiju u Madridu kada joj se Ana nije javljala do nedelje ujutru. Brat Filip je takođe izrazio svoju zabrinutost zbog toga što vlasti u Madridu nisu opremljene da se bave Aninim slučajem. On je istakao da su vlasti odbile zahtev za pristup Aninom stanu i telefonskoj evidenciji, tvrdeći da bi ovo mogla biti samo nestala osoba.

Filip je takođe izrazio svoju zabrinutost zbog nedostatka resursa i jezičke barijere, ističući da policija u Madridu nema inspektora koji govori engleski jezik. On je naglasio da je za njega to nepojmljivo i da nije siguran da li vlasti imaju sav potreban alat za rešavanje ovakvih slučajeva.

Nestanak Ane  idalje ostaje velika enigma za lokalnu policiju. Međutim, jedan trag izdvaja se kao potencijalno ključan za rasvetljavanje ovog misterioznog slučaja. Naime, nepoznati muškarac sa kacigom primećen je kako petlja oko sigurnosnih kamera u zgradi gde je Ana živela neposredno pre njenog nestanka. Kako navode izvori, kamerama je isprskao crnim sprejem te večeri, ostavljajući istragu sa značajnim tragom koji bi mogao pomoći policiji da identifikuje ovog misterioznog muškarca. Uprkos izazovima, policija istražuje ovaj slučaj sa posebnom pažnjom i nadom da će ovaj trag dovesti do ključnih saznanja.

Komšije Ane i Davida sa Floride otkrivaju da Ana nikada nije delovala kao osoba koja se plaši nekoga. Naprotiv, opisuju je kao samouverenu i uspešnu poslovnu ženu koja je vodila uspešan biznis sa svojim suprugom. Njen uticajni životni stil i poslovna uspešnost dodatno bude interesovanje javnosti za ovaj slučaj, ostavljajući mnoga pitanja bez odgovora.

Angažovanje FBI

Sana, bliska prijateljica Ane, izražava uverenje da je Ana oteta, pridružujući se tako glasovima koji podržavaju ovu teoriju. Njeno verovanje i angažovanje u potrazi za nestalom Anom dodatno naglašava ozbiljnost situacije. Pored lokalne policije, u potragu se uključio i FBI, što svedoči o ozbiljnosti i složenosti ovog slučaja. Svi ti elementi čine ovo istraživanje posebno intrigantnim i otvaraju mnoga pitanja koja čekaju na odgovore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading