BIZARNA SLIČNOST NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ I ANE VOLŠ- Dve SRPKINJE sa istim imenima i sličnim životnim okolnostima

Autor: M.B.

Hronika

15.02.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podudarnost slučajeva nestanka Srpkinja Ane Knežević i Ane Volš.

BIZARNA SLIČNOST NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ I ANE VOLŠ- Dve SRPKINJE sa istim imenima i sličnim životnim okolnostima

Foto: Društvene mreže, pixabay.com

Nestanak Srpkinje Ane Knežević (40) sa Floride izazvao je veliku pažnju javnosti, posebno zbog neverovatne sličnosti sa slučajem nestanka Beograđanke Ane Volš (39). Obe žene su bile uspešne poslovne žene, prelepe i Srpkinje koje su živele i radile u Americi. Ana Knežević se nedavno razvela od supruga Davida nakon trinaest godina braka, dok je Ana Volš imala nameru da napusti svog supruga Brajana. Obe su bile aktivne u poslovnom svetu, Ana Knežević u Fort Loderdejlu, dok je Ana Volš radila kao agent za nekretnine u Vašingtonu.

Nestanak Ane Knežević

Ana Knežević je posle razvoda odlučila da otputuje na odmor u Madrid, gde je 2. februara nestala bez traga. Njen nestanak je prijavila prijateljica koja je primila čudne SMS poruke od Ane. Španska policija, uključujući i FBI, je preuzela istragu, a postalo je poznato da je kamera na zgradi u kojoj je Ana imala stan bila onesposobljena te noći, što je izvršeno od strane maskiranog muškarca.

Republika

Foto: Društvene mreže

Ana Knežević

Nestanak Ane Volš jeziva sličnost


Slično, Ana Volš je nestala 1. januara prethodne godine, a njen suprug Brajan je prvo tvrdio da je otputovala u Vašington zbog poslovnih obaveza. Međutim, nakon nekoliko dana, Brajan je uhapšen zbog ometanja istrage i dovođenja policije u zabludu. Kasnije je optužen za ubistvo supruge, a tokom istrage pronađeni su dokazi koji ukazuju na to da je Brajan raskomadao telo Ane Volš i spalio ga na deponiji.

Foto: Instagram/Abdulla Almutairi

Ana Volš

Brajan Volš se trenutno nalazi pred sudom, optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš. Prema optužnici, Brajan je navodno ubio Anu, a zatim raskomadao njen leš u podrumu porodične kuće pre nego što ga je bacio na obližnju deponiju gde je spaljen. Ovaj jezivi zločin je šokirao zajednicu i izazvao veliku pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading