BOLESNI AMERIKANCI UNIŠTILI PROSLAVU: Pojavio se SNIMAK momenta kada je POČELA KRVAVA pucnjava! Stradao jedan NEVINI život!

Autor:

Sport

15.02.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična dešavanja u Kanzas Sitiju.

BOLESNI AMERIKANCI UNIŠTILI PROSLAVU: Pojavio se SNIMAK momenta kada je POČELA KRVAVA pucnjava! Stradao jedan NEVINI život!

Foto: Tanjug/AP

Tragični događaj na kraju pobedničke parade Kanzas Siti Čifsa

Povorka puna radosti i slavlja nakon osvajanja Superboula od strane Kanzas Siti Čifsa završila se tragično u ponedeljak, kada je pucnjava izbila na kraju parade. Stravični incident je rezultirao jednim poginulim i 21 povređenom osobom, od kojih je osam zadobilo povrede opasne po život.

Hapšenje osumnjičenih i motiv napada

Policija je brzo reagovala i uhapsila trojicu osumnjičenih u vezi sa pucnjavom. Iako je motiv napada još uvek nepoznat, neimenovani policijski izvor je otkrio da se ne sumnja na terorizam, već da je verovatno reč o svađi koja je eskalirala u oružano nasilje.

Svedočanstva i snimci pucnjave


Svedoci su opisali trenutak panike i haosa kada su pucnji odjeknuli na kraju parade. Kamere KCTV 5 zabeležile su trenutak kada je pucnjava počela, dok je reporter okrenuo ka mestu događaja, a ljudi su počeli da beže.


Tragični gubitak

Di-džej Liza Lopez-Galvav, poznata ličnost lokalne radio stanice KKFI, nažalost je bila među žrtvama pucnjave. Njen gubitak je duboko potresao zajednicu i ostavio prazninu u srcima mnogih.

Ovaj tragični događaj ostavlja dubok utisak na zajednicu i postavlja pitanja o bezbednosti javnih dešavanja. Nadamo se da će vlasti uspeti da rasvetle sve okolnosti ovog napada i da će povređeni uspeti da se oporave od ovog strašnog događaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading