PUCNJAVA U CRKVI U HJUSTONU! Sve vrvi od policije, pristiže i više kola hitne pomoći! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.02.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Lejkvudska crkva na X (Tviteru) mreži je potvrdila pucnjavu.

PUCNJAVA U CRKVI U HJUSTONU! Sve vrvi od policije, pristiže i više kola hitne pomoći! (VIDEO)

Foto: twitter.com/rawsalerts

Policijska uprava Hjustona i vatrogasna služba Hjustona saopštile su da je došlo do pucnjave u crkvi Lejkvud pastora Džoela Ostina u ovom gradu.

 

Portparolka vatrogasne službe Marti Blek, potvrdila je da vatrogasna služba reaguje na pucnjavu u crkvi Lejkvud. Na slikama i video snimcima ispred crkve vide se policijski automobili i vozila hitne pomoći.


 

 

I Lejkvudska crkva na X (Tviteru) mreži je potvrdila pucnjavu.


Vatrogasna služba Hjustona je brzo reagovala na poziv i uputila svoje timove na lice mesta kako bi pružila pomoć i osigurala bezbednost. Policijski automobili su odmah stigli na lokaciju crkve Lejkvud kako bi istražili ovaj incident.

Očekuje se da će nadležne službe pružiti dalje informacije o situaciji nakon što sprovedu istragu i obezbede bezbednost okoline crkve Lejkvud. Građani su pozvani da ostanu na bezbednom rastojanju od mesta događaja kako bi olakšali rad hitnih službi i policije.

Podsećamo, naoružani napadač ubio je juče četiri osobe i ranio jednu kada je otvorio vatru na pijaci u gruzijskom gradu Rustavi, 20 kilometara od glavnog grada Tbilisija, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Gruzije.

Napadač je uhapšen, prenosi Rojters. U saopštenju se navodi da je jedan od ubijenih bio stric napadača, a da je jedna povređena osoba njegov rođak. Masovna ubistva nisu česta pojava u Gruziji, ali je u januaru 2023. godine bivši vojnik, pre nego što je izvršio samoubistvo, ubio pet i ranio pet ljudi kada je otvorio vatru sa balkona svog stana, navodi Rojters.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading