UHAPŠEN PUCAČ IZ PODGORICE! Dvojica i dalje u bekstvu nakon VATRENOG OBRAČUNA!

Autor:

Hronika

10.02.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krivične prijave biće podnete i protiv E. O. i I. T. koji su u bekstvu i nisu dostupni nadležnim organima.

UHAPŠEN PUCAČ IZ PODGORICE! Dvojica i dalje u bekstvu nakon VATRENOG OBRAČUNA!

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

Podgorička policija locirala je i uhapsila M. M. (38) iz tog grada zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi koja se dogodila u noći između 5. i 6. februara na Trgu vojvode Bećir-bega Osmanagića.

Policija je pretresla stan i druge prostorije koje M. M. koristi.

Tužilac koji je obavešten o događaju je naložio da M. M. bude uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Krivične prijave biće podnete i protiv E. O. i I. T. koji su u bekstvu i nisu dostupni nadležnim organima.

U Podgorici je došlo do fizičkog obračuna dve grupe muškaraca, a njih dvojica potom su potegli oružje i pucali jedan na drugog.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su S. Š. (49) pod sumnjom da je u njegovom stanu pronađeno 14 paketića sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin, kao i digitalna vaga. Osumnjičeni se tereti za izvršenje krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu. Detalji ovog slučaja izazvali su pažnju javnosti, posebno zbog velike količine pronađene droge i činjenice da je osumnjičeni posedovao digitalnu vagu, što može ukazivati na organizovanu trgovinu opojnim drogama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading