MILICA IZ NIŠA VODI LJUBAV 12 PUTA SA MUŽEM KAZAHSTANCEM, A SADA KAŽE ŠTA MISLI O SIROMAŠNIMA: Ove reči su za PREPRIČAVANJE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je Milica izjavila još uvek odjekuje.

MILICA IZ NIŠA VODI LJUBAV 12 PUTA SA MUŽEM KAZAHSTANCEM, A SADA KAŽE ŠTA MISLI O SIROMAŠNIMA: Ove reči su za PREPRIČAVANJE

Foto: Instagram/Milica Polskaya Official

Milica Polskaja dolazi iz Niša i ima četvoro dece sa Kazahstancem. U intervjuu za Republiku jednom prilikom je otkrila kako je izgledao njen život pre udaje.

- Život pre same udaje je jako srećno detinjstvo i odrastanje, stvarno ne bih ništa promenila. Studirala sam Pravni fakultet i bila na bužetu, sve se svodilo na predavanja, čitaonicu, teretanu i spavanje. Petak i subota žurke i tako u krug - ispričala nam je.

Sada živi luksuzno, a jedan video gde pokazuje nakit koji je dobila od supruga izazvao je negativne komentare, na šta je ona jasno odgovoila.


Na jednom od svojih videa na TikToku, Polskaja je dobila komentar koji je kritikovao njeno prikazivanje skupocenog nakita umesto pružanja pomoći onima kojima je to potrebno. Na to je ona odgovorila da se trudi da pomaže svojoj porodici, te da nije u mogućnosti da pomogne svakome. Ova situacija je izazvala raspravu o odgovornosti bogatih pojedinaca prema zajednici i o tome kako treba koristiti materijalno blagostanje.

Foto: Instagram/mmm_still_limited_edition

Milica Polskaja progovorila o intimnim odnosima

- Nebitna stvar nakit. Koliko ljudi si mogla da nahraniš sa tim. To je bitnije. Površnost - glasio je jedan komentar na TikToku na koji je Polskaja odgovorila u svom stilu, prenosi "Espreso".

- Ne možeš da nahraniš sve ljude ovoga sveta. Ima ih jako puno nažalost. Ja stvarno nemam toliko para. Trudim se da pomažem svojoj porodici, ti treba da pomažeš svojoj. To je primarno, sve ostalo je dobra volja. Ja naravno pomažem svima, ali ne mogu da pomognem svakome. Volela bih, ali to je nemoguće. I ti si danas jela kroasan i kafu, zar nisi mogla nekoga da nahraniš? Ne razumem - rekla je ona u videu na TikToku.

@milica_polskaya Ответ пользователю @elenalena ♬ оригинальный звук - Milica Polskaya

Da podsetimo, ona je prvobitno privukla pažnju kao influenserka, a mnogi su obožavali da gledaju videe na njenom Jutjub kanalu. Takođe, zainteresovala je mnoge kada je otkrila da ima intimne odnose od sedam do 12 puta nedeljno sa suprugom koga i dalje krije od očiju javnosti.

- Kako kad, zavisi. Od sedam do 12 puta, ne brojim to - rekla je ona na pitanje o intimnim odnosima jednom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading