OSVANULA NOVA SLIKA TATJANE: Šokantna slika iz zatvora - pokušala da likvidira muža, unajmila ubicu, tada za nju počinje PAKAO!

Autor:

Svet

07.02.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljive vesti iz sveta bogatih i intriga stižu nam iz San Dijega, gde se dogodila dramatična priča o padu jedne nekadašnje manekenke, Tatjane Remli (43).

OSVANULA NOVA SLIKA TATJANE: Šokantna slika iz zatvora - pokušala da likvidira muža, unajmila ubicu, tada za nju počinje PAKAO!

Foto: Facebook

Prva fotografija Tatjane iz zatvora obišla je internet, otkrivajući njen neprepoznatljiv izgled, dok se suočava s optužbama za pokušaj najma ubicе kako bi se rešila svog bivšeg supruga Marka (57).

Tatjana, koja je nekada uživala u poziranju u luksuznoj garderobi i provokativnom donjem vešu, danas se nalazi u sasvim drugačijem svetu, kako prenosi Njujork Post.

Ova tragična priča ima svoje korene u braku Tatjane i Marka, koji su se venčali 2011. godine, kada je Mark imao impresivan bankovni račun od 25 miliona dolara, vilu, i luksuzne automobile. Međutim, vremenom su se supružnici suočili s problemima koji su kulminirali razvodom u maju 2023. godine.

 

 

Nakon razvoda, Tatjana je javno iznela optužbe da je silovana pod pretnjom pištolja, dok ju je bivši suprug Mark optužio da je podmetnula požar u jednoj od njihovih zajedničkih kuća.

Finansijski sukobi su takođe igrali ključnu ulogu u njihovim problemima. Sudski dokumenti otkrivaju da je Tatjana patila od "ekstremnog finansijskog stresa". Iako je prvobitno dobijala 50.000 dolara za mesečne troškove, sud je kasnije taj iznos smanjio na 12.000 dolara.

U očajničkom potezu, Tatjana se obratila poznanici s molbom da joj pomogne da pronađe ubicu za svog bivšeg muža, s namerom da izdvoji čak dva miliona dolara za zločin i odlaganje tela.

 

 

Međutim, njen plan je propao kada je osoba koju je planirala da angažuje otišla do Marka, koji je odmah obavestio policiju. U saradnji sa nadležnima, postavljena je zamka Tatjani, koja je na kraju nasela na istu, prenosi Telegraf.

Ovaj šokantan događaj baca svetlo na tamnu stranu braka i razvoda, otkrivajući kako su strastveni odnosi mogli da prerastu u opasne igre moći.

Dok Tatjana sada čeka suđenje, njen dramatičan pad sa vrha lestvice bogatstva i slave ostavlja nas u neverici nad nepredvidivim životnim putevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading