TOKOM INTIMNOG ODNOSA IZBO TINEJDŽERKU 32 PUTA: Muškarac (43) nakon zločina telo bacio na deponiju i spalio ga! Ubrzo otkrivena UŽASAVAJUĆA istina

Autor:

Svet

30.01.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema optužnici, početkom marta prošle godine, muškarac je odvezao tinejdžerku kombijem u šumu u okrugu Gifhorn gde je došlo do tragičnog događaja.

TOKOM INTIMNOG ODNOSA IZBO TINEJDŽERKU 32 PUTA: Muškarac (43) nakon zločina telo bacio na deponiju i spalio ga! Ubrzo otkrivena UŽASAVAJUĆA istina

Foto: Profimedia

Austrijska policija

Muškarac (43) iz Kleca, Nemačka, nedavno je osuđen na doživotni zatvor zbog sumnje da je nasmrt izbo tinejdžerku (19) tokom intimnih odnosa. Osim izricanja doživotne kazne zatvora, okružni sud Stendal naložio je muškarcu da plati odštetu od 40.000 evra porodici ubijene devojke, prenosi Blic.

Podmuklo ubistvo nožem

Prema navodima presude, muškarac je izvršio ubistvo na podmukao način, koristeći nož da 32 puta izbo tinejdžerku tokom njihovog intimnog susreta. Dodatno, otkriveno je da je muškarac bio oženjen i da je godinama bio u vezi sa tinejdžerkom.

Tragični događaj u šumi

Prema optužnici, početkom marta prošle godine, muškarac je odvezao tinejdžerku kombijem u šumu u okrugu Gifhorn gde je došlo do tragičnog događaja. Tokom njihovog intimnog odnosa, došlo je do ubistva tinejdžerke, nakon čega je počinilac telo bacio na deponiju, a potom ga spalio na kamenolomu u zajednici Bahrdorf, nakon čega je ostatke zakopao.

Uhapšen nakon pronalaska ostataka

Ostaci žrtve pronađeni su sedam nedelja kasnije, krajem aprila, što je dovelo do hapšenja osumnjičenog. Ovaj tragični slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti i ostavio trajne posledice na porodicu ubijene tinejdžerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading