OTAC UDAVIO EMILA (3) U KADI: Tvrdi da mu je remetio život, nakon svađe sa suprugom počinio JEZIV zločin

Autor:

Svet

29.01.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U optužnici se navodi da je otac osećao pritisak i stres zbog novonastale situacije, te da je dete predstavljalo dodatno opterećenje za njega.

OTAC UDAVIO EMILA (3) U KADI: Tvrdi da mu je remetio život, nakon svađe sa suprugom počinio JEZIV zločin

Foto: shutterstock

Suđenje za ubistvo bebe je potresna priča koja je šokirala javnost u Nemačkoj. Optužba tvrdi da je otac, Deni J. (38), IT menadžer, ubio svoje trogodišnje dete, Emila, jer mu je ometao "životnu rutinu" zbog čega se osećao nesposobnim da se nosi sa zahtevima roditeljstva, prenosi Bild.

Porodična situacija

Događaj se odigrao 11. avgusta 2023. godine, dok su Emilova majka i starija sestra bile van kuće. Otac je bio kod kuće i radio, a kako se navodi, imao je problema sa prilagođavanjem na novonastalu situaciju sa drugim detetom.

Optužbe i motiv

U optužnici se navodi da je otac osećao pritisak i stres zbog novonastale situacije, te da je dete predstavljalo dodatno opterećenje za njega. On je izjavio da je pokušavao da se izbori sa novonastalom situacijom, ali da se osećao nemoćnim. Tvrdi da je Emilovoj smrti prethodila svađa sa suprugom, koja je, prema njegovim rečima, insistirala na drugom detetu i nazivala ga "slabićem" kada se protivio toj ideji.

Detalji zločina

Detalji zločina su jezivi. Otac opisuje kako je osećao pritisak i stres, te kako je nakon svađe sa suprugom, u trenutku emotivnog sloma, odlučio da se reši deteta. On je Emila odneo u kupatilo i udavio u kadi. Njegove reči o detaljima zločina su potresne, a izjave o tome kako je postupio deluju kao da su iz nekog kriminalističkog trilera.

Suđenje za ubistvo bebe je potresna priča o porodičnim problemima, pritisku roditeljstva i emotivnom slomu. Čeka se da sud donese odluku o ovom slučaju, a optuženom preti najteža kazna - doživotni zatvor. Javnost sa nestrpljenjem očekuje ishod suđenja, dok porodica žali za izgubljenim detetom.

Presuda će biti izrečena 7. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading