VIDEO ŽENU BEZ ŠMINKE I ODMAH TRAŽIO RAZVOD: Kada ju je skinula ujutru, VILICA PALA DO PODA, bio spreman da zove policiju (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo je pomislio da su im došli gosti.

VIDEO ŽENU BEZ ŠMINKE I ODMAH TRAŽIO RAZVOD: Kada ju je skinula ujutru, VILICA PALA DO PODA, bio spreman da zove policiju  (VIDEO)

Foto: TikTok/mirsada20

Novinarka je objavila priču muškarca koji je zatražio razvod braka od žene koju je tek venčao. Kako kaže, kada se šminka njeno lice se potpuno transformiše, te kada je video bez ičega nije je prepoznao u sopstvenoj kući.

- Oženio sam se putem dogovorenog braka. Izgleda da se nismo dobro razumeli. Probudio sam se ujutru i video nepoznatu osobu u kući. Razljutio sam se. Pomislio sam zar se dolazi u posetu mladencima prvi dan kako su venčani. Kada nisam prepoznao lice, pomislio sam da je lopov, bio sam spreman da zovem policiju. Kad mi reče ljubavi moja, zamračilo mi se pred očima. Još se počela svađati, kaže ti si dvoličan. Vidi, pogledaj osobu koja to govori. Tvoje lice bez šminke ne prepoznaje ni sistem na tvom telefonu - govorio on u videu koji je objavljen na TikToku.

Foto: TikTok/mirsada20

Ovo je muškarac koji je ostavio ženu zbog šminkanja

Nakon toga, podneo je zahtev za razvod braka, a dalje objašnjenje situacije još je komičnije.

- Podneo sam zahtev za razvod braka, četiri puta je odbijen. Zato što se svaki put drugačije šminka, ni sudija ne može da je prepozna. I naravno da je čovek u pravu, ja svaki put kažem ko je ovo. Juče sam slučajno pljunuo u lice sudiji, ne poznajem ih, bez šminke mnogo liče - objasnio je muškarac šta se dogodilo u sudnici.

"Ne mogu da prestanem da se smejem", "Najjači je", "Ovo je neverovatno", "Da li je ovo moguće", bili su samo neki od komentara u videu ispod TikToka koji je javno objavljen na mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading