RIJALDA ZBOG BESA LJUBOMORNOG MUŽA REŠILA DA UBIJE NUSRETA?! Stravične pretnje poslate preljubnici - da li je zbog straha od ODMAZDE pristala da PROLIJE KRV mladića?! (FOTO)

Autor:

Hronika

13.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadržaj poruka je blago rečeno jeziv i ukazuje da su ubice već tada kovale plan ubistva.

RIJALDA ZBOG BESA LJUBOMORNOG MUŽA REŠILA DA UBIJE NUSRETA?! Stravične pretnje poslate preljubnici - da li je zbog straha od ODMAZDE pristala da PROLIJE KRV mladića?! (FOTO)

Foto: sandzakdanas.rs

Na Pešteru,dogodila se tragedija koja je šokirala ceo Balkan. Mladi Nusret Destanović (28), mladić iz okoline Sjenice, pronađen je mrtav u bunaru, a naknadna istraga otkrila je mračnu priču koja je uzdrmala Srbiju.

Prema informacijama iz lokalnih medija, žrtva je prvo nestala, prijavljena je kao nestala osoba 8. februara, da bi tri dana kasnije njen leš bio pronađen. Istragom je utvrđeno da je Destanović bio namamljen sa telefona svoje ljubavnice R. H. (27), koja je, kako se sumnja, bila jedan od organizatora zločina, zajedno sa svojim bivšim suprugom S. A. Z. i još jednim mladićem.

- Došli smo u posed jezive prepiske u kojoj ubica preti Rijaldi H. Napominjem da su poruke nastale znatno ranije, kada je Rijalda H. bila u svađi sa Seadom Z. Takođe, imamo dokaze da su u noći ubistva Rijalda H. i Sead Z. bili zajedno u jednom restoranu u Novom Pazaru. O ovoj situaciji pisaćemo drugom prilikom - piše "Sandžak danas"

Sadržaj poruka je blago rečeno jeziv i ukazuje da su ubice već tada kovale plan ubistva. 

Nusret je bio uveren da ide na sastanak sa svojom voljenom, ali umesto nje, dočekala ga je surova sudbina. Pretpostavlja se da je bio privučen lažnom porukom sa njenog telefona, a ono što je usledilo bilo je jezivo. Grupa muškaraca ga je dočekala umesto nje, prebila i prerezala grkljan. NAkon toga su beživotno telo mladića bacili na dno bunara. 

Sumnja se da su se sastali u jednom novopazarskom restoranu te kobne večeri, gde je plan o zločinu najverovatnije dogovoren. R. H. je navodno bila upoznata sa planom, ali nije ništa preduzela da spreči zločin, niti je obavestila policiju.

Spekuliše se da se Rijalda možda i uplašila muža nakon što je on saznao za njeno neverstvo. U strahu od njegove odmazde moguće je da je zato pristala na zverski zločin. 

Iz poruka koje su pronađene u telefonu, S. A. Z. je navodno najavljivao zločin, što dodatno potvrđuje da je ubistvo bilo unapred planirano. Nakon zločina, S. A. Z. je uz pomoć saučesnika napustio zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading