SA MUŽEM SE U KAFANI DOGOVARALA DA LIKVIDIRA ŠVALERA?! Izboli Nusreta 22 puta pa mu PREREZALI GRKLJAN - bačen kao pseto u BUNAR, isplivali jezivi detalji!

Autor:

Hronika

13.02.2024

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima isplivavaju detalji o monstruoznom ubistvu Tutinca Nusreta Destanovića.

SA MUŽEM SE U KAFANI DOGOVARALA DA LIKVIDIRA ŠVALERA?! Izboli Nusreta 22 puta pa mu PREREZALI GRKLJAN - bačen kao pseto u BUNAR, isplivali jezivi detalji!

Foto: Republika, Rina, Facebook

Uznemirujuće detalje o smrti Nusreta Destanovića (27) iz Tutina otkriva istraga koja navodi na zaključak da je ovaj gnusan čin bio planski organizovan. Destanovićevo iskasapljeno telo pronađeno je u bunaru u selu Međugor, a sada se saznaje da je verovatno bilo predmet planiranog ubistva.

- Sumnja se da su se kobne večeri, 8. februrara, u jednom novopazarskom restoranu sastali R. H. i njen bivši suprug S. A. Z. Na tom sastanku s njima je bio još jedan mladić. Navodno, S. A. Z. je rekao da će ubiti Nusreta. Tada je, kako se sumnja, Nusret i namamljen u smrtonosnu zamku. Osumnjičeni je sa ženinog telefona Nusretu poslao poruku i zakazao mu viđanje. R. H. je uhapšena jer je znala da se zločin sprema, a nije obavestila policiju niti je učinila bilo šta da ga spreči - objašnjava izvor lokalnih medija za Kurir.

Foto: RINA

Nusret Destanović

Prema informacijama iz lokalnih medija, žrtva je prvo nestala, prijavljena je kao nestala osoba 8. februara, da bi tri dana kasnije njen leš bio pronađen. Istragom je utvrđeno da je Destanović bio namamljen sa telefona svoje ljubavnice R. H. (27), koja je, kako se sumnja, bila jedan od organizatora zločina, zajedno sa svojim bivšim suprugom S. A. Z. i još jednim mladićem.

- Jedan od nas dvojice, ja ili Nusret, će otići pod crnu zemlju! Bićeš svedok kada te budem zvao na kameru! Zapamti ovo dobro što sam ti rekao - navodno je S. A. Z. poslao svojoj bivšoj supruzi, sa kojom, ikao su se rastali, kontakt nije prekinuo.S jedne strane se viđala s Nusretom, s druge strane je bila u svakodnevnom kontaktu s bivšim mužem. Njena tačna uloga u zločinu tek treba da se utvrdi - kaže izvor Kurira.

Otac odbeglog: Duboko sam razočaran!

Otac osumnjičenog muškarca koji je u bekstvu, ispričao je za lokalne medije "da je duboko razočaran u svog sina".

- Znam da sam odgojio sina da bude pošten i da živi pošteno, ali odnosi između nas nisu bili najbolji. Već tri godine nisam imao nikakav kontakt s njim, a kada sam saznao za nestanak Nusreta, slutio sam najgore. Rođak E. H. mi je rekao da je sporni automobil kod njega i tada sam zajedno sa E. H. prijavio saobraćajnoj policiji, koja je bila veoma profesionalna i tada je utvrđeno čija su kola. Bio sam tada razočaran i tužan, ali nisam oklevao da pozovom policiji - rekao je on za Sandžak Danas.

Sumnja se da su se sastali u jednom novopazarskom restoranu te kobne večeri, gde je plan o zločinu najverovatnije dogovoren. R. H. je navodno bila upoznata sa planom, ali nije ništa preduzela da spreči zločin, niti je obavestila policiju.

S. A. Z. je nakon zločina uzeo Nusretov "golf 4" i parkirao ga u dvorište svog rođaka E. H. u novopazarskom naselju Hadžet, a on mu je potom omogući da se okupa i spere krvave tragove. Uklonio je sve tragove zločina, dao mu 200 evra i odvezao ga na autobusku stanicu, odakle je S. A. Z. otišao u Nemačku - navodi Sandžak Danas.

Foto: RINA

Nusret Destanović

Iz poruka koje su pronađene u telefonu, S. A. Z. je navodno najavljivao zločin, što dodatno potvrđuje da je ubistvo bilo unapred planirano. Nakon zločina, S. A. Z. je uz pomoć saučesnika napustio zemlju, a trag policiji je bio prijavljen nakon što je njegov rođak primetio parkirani automobil žrtve.

Policija je, osim supruge glavnog osumnjičenog i njegovog pomagača, uhapsila još jednog mladića iz Sjenice zbog sumnje da je bio saučesnik u ovom brutalnom zločinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading