ROĐAK SPALIO UBICINU ODEĆU PA POZVAO POLICIJU DA BI IM REKAO OVO: Novi detalji svirepog ubistva u Tutinu

Autor: M.B.

Hronika

12.02.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi rođak osumnjičenog za ubistvo pomagao u bekstvu u inostranstvo!

ROĐAK SPALIO UBICINU ODEĆU PA POZVAO POLICIJU DA BI IM REKAO OVO: Novi detalji svirepog ubistva u Tutinu

Foto: Rina, Facebook

Policija je uhapsila E.DŽ. (19) i R.H. (27) u vezi sa ubistvom Nusreta Destanovića (28), dok je E.H. (40) takođe uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u zločinu. Prema nezvaničnim informacijama, telo Nusreta Destanovića pronađeno je u bunaru u blizini kuće osumnjičenog za ubistvo. Sumnja se da je Nusret namamljen porukom pre ubistva, a detalji o njegovom tragičnom kraju ukazuju na brutalno prebijanje i ubadanje.

E.DŽ. (19) se sumnjiči da je pomagao S.Z.A. da se reši krvave odeće i pobegne u inostranstvo nakon zločina. Prema informacijama koje su došle do javnosti, E.DŽ. je rođak osumnjičenog za ubistvo, što dodatno komplikuje ovaj mučan slučaj.

- E.DŽ. je rođak S.Z.A. On mu je pomogao da spali krvavu odeću nakon ubistva i pobegne u Austriju. Prvo su ga onesvestili, a onda pretukli. Pretučen je kolcem. Sumnja se čak da osumnjičenom ovo nije prvo ubistvo. Inače, E.DŽ. je razlog zašto je Nusret uopšte pronađen. On je nakon ubistva pozvao policiju i rekao im "Ja sam učestvovao u zločinu, telo se nalazi na toj adresi, ali ga nisam takao prstom, samo sam pomagao". Tada se predao i uhapšen je - kaže za Telegraf.rs izvor blizak ubijenom Nusretu.

Podsetimo!

Ovo su jezive poruke velikog sukoba koji je prethodio Nusretovom ubistvu!

Na Pešteru,dogodila se tragedija koja je šokirala ceo Balkan.Nusret Destanović (28), mladić iz okoline Sjenice, pronađen je mrtav u bunaru, a naknadna istraga otkrila je mračnu priču koja je uzdrmala Srbiju.

"Došli smo u posed jezive prepiske u kojoj ubica prijeti Rijaldi H. Napominjem da su poruke  nastale znatno ranije, kada je Rijalda H. bila u svađi sa Seadom Z. Također, imamo dokaze da su u noći ubistva Rijalda H. i Sead Z. bili zajedno u jednom restoranu u Novom Pazaru. O ovoj situaciji pisaćemo drugom prilikom." piše "Sandžak danas"

Jezive poruke koje su nedavno procurele u javnost izazvale su veliku pažnju i zabrinutost. Sead Z. i Rijalda H. su akteri ove zastrašujuće prepiske koja je šokirala javnost svojom jezivom sadržinom.

Celu vest, kao i prepiske možete videti na portalu Republike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading