TAJNA PORUKA ODVELA NUSRETA U SMRTONOSNU ZAMKU! HOROR PRIČA O ZLOČINU: Ubistvo Nusreta D. je bilo planirano?! (FOTO)

Autor: M.B.

Hronika

12.02.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su jezive poruke velikog sukoba koji je prethodio Nusretovom ubistvu!

TAJNA PORUKA ODVELA NUSRETA U SMRTONOSNU ZAMKU! HOROR PRIČA O ZLOČINU: Ubistvo Nusreta D. je bilo planirano?! (FOTO)

Foto: Dru[tvene mreže, sandzakdanas.rs

Na Pešteru,dogodila se tragedija koja je šokirala ceo Balkan.Nusret Destanović (28), mladić iz okoline Sjenice, pronađen je mrtav u bunaru, a naknadna istraga otkrila je mračnu priču koja je uzdrmala Srbiju.

"Došli smo u posed jezive prepiske u kojoj ubica prijeti Rijaldi H. Napominjem da su poruke  nastale znatno ranije, kada je Rijalda H. bila u svađi sa Seadom Z. Također, imamo dokaze da su u noći ubistva Rijalda H. i Sead Z. bili zajedno u jednom restoranu u Novom Pazaru. O ovoj situaciji pisaćemo drugom prilikom." piše "Sandžak danas"

Jezive poruke koje su nedavno procurele u javnost izazvale su veliku pažnju i zabrinutost. Sead Z. i Rijalda H. su akteri ove zastrašujuće prepiske koja je šokirala javnost svojom jezivom sadržinom.

Pogledajte jezivu prepisku:

Foto: sandzakdanas.rs

Screenshot

“Je** mi Nusret Aminu. Jedno od vas dvoje će otići pod crnu zemlju,” insistirao je Sead Z., a Rijalda H. je uzvratila: “Neka ti je”

Foto: sandzakdanas.rs

Screenshot

Slike preuzete sa: Sandžak danas

Zamka na koju je nesrećni Nusret naišao

Nusret je bio uveren da ide na sastanak sa svojom voljenom, ali umesto nje, dočekala ga je surova sudbina. Pretpostavlja se da je bio privučen lažnom porukom sa njenog telefona, a ono što je usledilo bilo je jezivo. Grupa muškaraca ga je dočekala umesto nje, i to je bio početak strašnog niza događaja.

Podsetimo!

Prema izjavama svedoka i dokazima prikupljenim tokom istrage, Nusret je brutalno pretučen pre nego što je njegovo telo bačeno u bunar. Užasavajuće je to što je na njegovom telu pronađeno čak 22 uboda nožem, što svedoči o surovosti napada. Kao da to nije bilo dovoljno, na kraju je bio zaklan i bačen u bunar. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading