RIJALITI UČESNICA ŽIVELA KOD RODITELJA KOSTE KECMANOVIĆA: Otkrila šta se događalo u njihovom stanu, pa priznala da li je kontaktirala sa njima nakon TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

14.02.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica je priznala da je živela u stanu roditelja Koste Kecmanovića.

RIJALITI UČESNICA ŽIVELA KOD RODITELJA KOSTE KECMANOVIĆA: Otkrila šta se događalo u njihovom stanu, pa priznala da li je kontaktirala sa njima nakon TRAGEDIJE!

Foto: pixabay.com, printscreen

Zorica Dukić, poznata kao zaboravljena kraljica rijalitija i pobednica prve sezone "Parova", odlučila je da napusti rijaliti svet i posveti se novom životu kao preduzetnica.

Zorica je iznenadila javnost otkrivši da je živela u stanu koji je iznajmljivala od roditelja maloletnog dečaka, Koste Kecmanovića, koji je izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

- Živela sam u njihovom stanu četiri godine, jako je pipava tema, šta god da kažem mogu da budem "osuđena" i od jednih i od drugih. Mogu samo da kažem da su ti ljudi prema meni bili prekorektni, i osećala sam se kao da živim u svojoj, porodičnoj kući. Nakon tragedije se nisam čula sa njima, ja sam u tom stanu živela odavno. Igrom slučaja poznajem i neke kolege oca od dečaka, ali ja stvarno ne mogu ništa loše da kažem o njima. Ne ulazim u to da li je on dobar roditelj, da li je postupio pravilno u nekim stvarima kojima je učio svoje dete ili ne, ja nisam roditelj pa nemam pravo ni da sudim bilo kome, sve i da jesam. To je bilo vreme korone i baš su se pokazali kao krajnje dobri ljudi, i to je ono što mogu da kažem - rekla je Zorica u jednoj emisiji.

Republika

Foto: Printscreen TV Happy

Zorica Dukić

 

Podsetimo, maloletni dečak (13) izvršio je nezapamćeni masakr 3. maja 2023. godine u školi koju je i sam pohađao. Naoružan je ušao u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" i hicima iz oružja ubio devet svojih vršnjaka i čuvara škole. Kako se ubrzo saznalo, otac ga je vodio u streljanu gde je i naučio da puca iz vatrenog oružja. Apelacioni sud u Beogradu u decembru prošle godine potvrdio je optužnicu Višeg javnog tužilaštva protiv oca i majke dečaka koji je počinio ovaj jezivi zločin. 

Naime, ovom optužnicom okrivljenom ocu dečaka na teret je stavljeno izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti, okrivljenoj majci na teret je stavljeno izvršenje krivičnog dela Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, dok je okrivljenima vlasniku streljane i instruktoru na teret stavljeno izvršenje po jednog krivičnog dela Davanje lažnog iskaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading