SESTRA UBIJENE ADRIANE IMA KOŠMARE U STRAHU OD KOSTE! "Sanja kako nas zlikovac i njegova porodica ubijaju": Dukići otkrili jezive detalje iz svog života nakon masakra

Autor:

Hronika

14.02.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posledice po porodicu Dukić su nemerljive i jezive.

SESTRA UBIJENE ADRIANE IMA KOŠMARE U STRAHU OD KOSTE! "Sanja kako nas zlikovac i njegova porodica ubijaju": Dukići otkrili jezive detalje iz svog života nakon masakra

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Sestra Adriane Dukić koju je ubio školski drug Kosta Kecmanović, sada pohađa treći razred osnovne škole, a brat peti. Koliko je njima teško da normalno žive i nose se sa gubitkom sestre govorilu su danas njihovi roditelji na sudjenju maloletnom zločincu Kosti Kecmanoviću i njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću.

- Marina sanja košmare, dva do tri puta mesečno, da nas zlikovac i njegova porodica ubijaju. Deca nam žive u strahu da ostanu sami, zaključavaju stalno vrata i proveravaju da li su bezbedni, iako znaju komšije pošto nam zgrada nije velika - ispričao je Dane Dukić.

Da je svaki dan teži od prethodnog od maja prošle godine govorila je majka ubijene Adriane. 

Rekla je da sebi zamera što su decu doveli iz Francuske da žive u Beograd jer su verovali da je ovde bezbednije.

- Adriana je volela Srbiju mnogo. Mi smo ovde sve ljude dozivljavali kao rod time mi je još teže što se masakr deci ovde.Ovo doživljavam kao da je brat ubio -rekla je majka.

Potom je prepricala kako je na njoj i mužu bio najteži zadatak, da saopšte deci da su ostali bez sestre:

- Moja sestra ih je uzela sa kampa u Crnoj Gori i dovezla ih je u Beograd. Dane i ja smo joj rekli da ćemo mi da im kažemo za ubistvo sestre. Sišli smo ispred zgrade. Oni su nam se zatrčali u susret radosni i rekli da im je na kampu bilo super, ali da su brinuli za Adrianu zbog vesti o pucnjavi koje su načuli.

- Kleknula sam, uhvatila ih za ručice i rekla im:" Gore u stanu je puno ljudi, naše porodice i prijatelja koji nas vole. Naša Adriana je ubijena". Oni su plakali dugo i mnogo - prepričala je Biljana jedan od najtežih momenata u životu.

Za Adrianu je rekla da je bratu i sestri bila kao druga mama i da su naknadno shvatili koliko je roditelje štedela i bila divan uzor i podrška bratu i sestri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading