"KAD BI SRBI OVO ZNALI..." Breksvica na stomaku krije "ĐAVOLJI" simbol, otkrivena njena najmračnija tajna! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internetom kruži fotografija Anđeline skrivene tetovaže.

"KAD BI SRBI OVO ZNALI..." Breksvica na stomaku krije "ĐAVOLJI" simbol, otkrivena njena najmračnija tajna! (FOTO)

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Breskvica

Anđela Ignjatović Breskvica, mlada pevačica koja je nedavno privukla pažnju javnosti sa pesmom "Gnezdo orlovo", kojom će se takmičiti na "Pesmi za Evroviziju", nije strana kontroverzama. Pored mnogobrojnih pohvala za svoj muzički rad, Anđela se našla i na meti kritika korisnika društvenih mreža. Ipak, nije se obazirala na negativne komentare, te je sada ponovo u centru pažnje zbog tetovaže koju ima.

Na Tviteru je nedavno osvanula fotografija koju je jedan korisnik podelio, a koja prikazuje pevačicu u ljubičastim helankama, iz kojih viri deo tetovaže na donjem stomaku u obliku "rogova".

- Srbi patriote koji botuju za gnezdo orlovo da znaju da Breskva ima (đavolje) rogove ispod pupka raščerupali bi i orla i gnezdo - piše u objavi.

 

 

Podsetimo, Breskvica je nedavno pričala o negativnim komentarima na pesmu "Orlovo gnezdo", ističući da je očekivala podeljena mišljenja o pesmi. Međutim, malo ko zna da je prijavljivanje za takmičenje bilo u poslednjem minutu.

- Nismo ni mislili da se prijavimo, nismo ni razmišljali o tome. Ali su me nazvali jednog dana momci iz Generacije Zed, tj. Heni, i rekao mi da imaju neku pesmu. Došla sam, čula je i na prvu loptu to nije uopšte nije bila ideja da bude pesma za Evroviziju, ali onda kada su je malo prepravili, onda smo se samo pogledali i rekli 'to je, to je Evrovizija, idemo', tako da je to baš slučajno nastalo. To se bukvalno desilo deset dana pred istek za prijavljivanje, tako da smo jedva stigli da se prijavimo - ispričala je Breskvica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading