RAŠA JE LENIN PRAVI OTAC, TI SI PORED NJE PROKOCKAO GOCINIH 30.000 EVRA: Miljana Kulić iznela šokantne tvrdnje o Ivanu Marinkoviću, ON ZANEMEO!

Autor:

Vesti

15.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka pala u vatru zbog provokacija koje joj biološki otac njenog sina svakodnevno upućuje, zajedno sa svojom sadašnjom partnerkom.

RAŠA JE LENIN PRAVI OTAC, TI SI PORED NJE PROKOCKAO GOCINIH 30.000 EVRA: Miljana Kulić iznela šokantne tvrdnje o Ivanu Marinkoviću, ON ZANEMEO!

Foto: ATA Images, E-Stock

Po povratku u "Elitu" Miljana Kulić je konačno pronašla sreću u ljubavi sa Darijanom Radomirovićem

Međutim, ponovo je ušla u konflikt sa ocem svog deteta Ivanom Marinkovićem i njegovom suprugom Jelenom, koji su je, kako kaže, provocirali, pa je poručila da bivšeg supruga Goce Tržan neće više poštovati ni kao biološkog oca njihovog sina Željka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić žestoko oplela po Ivanu Marinkoviću

Tokom "Pitanja gledalaca" Kulićka je dobila priliku da prokomentariše ovu situaciju, a ona je podsetila javnost da Ivan nije dobar otac ni ćerki koju ima s poznatom pevačicom.

Zašto dozvoljavaš da Ivan provocira, kad Ivan iznosi onako sramne stvari o Goci Tržan, a žena sa svojih deset prstiju odgojila onakvu lepoticu - glasilo je pitanje za Miljanu, a ona je odgovorila: 

- Naravno, žao mi je što priča loše stvari za Željka, ne padam na njegove provokacije, nikada me nije gledao kao majku njegovog deteta, gledao me je kao rijaliti rivala. Od sada i ja provociram na način koji imam, provociraću ih, nemam više poštovanja ni kao prema ocu mog deteta.

Foto: ATA Images, E-Stock

Goca Tržan sa Rašom odgaja njenu i Ivanovu ćerku Lenu

Miljana je zatim istakla da njegova Lena ocem smatra Gocinog drugog supruga Radomira Rašu Novakovića sa kojim je odrastala i koji je zajedno sa njenom majkom učestvova u vaspitanju.

- Lena je lepotica i Goca Tržan je prava majka u svakom smislu te reči i Raša pravi otac, iako nije biološki, pravi je otac prema Leni. To dokazuje što Lena neće da čuje za Ivana, iz poštovanja prema nekome, nije otac onaj koji ga napravi, već onaj ko ga odgaja. Tako da, ja se izvinjavam što pominjem te ljude, uz svo dužno poštovanje, ali neću ni ja više da se obazirem na Ivanove podmukle provokacije - rekla je Miljana.

Voditelj je potom pitao Marinkovića ima li on nešto na ovo da doda, a on je kao iz topa rekao:

- Odgajao sam svoje dete od kilo mesa!

Ali, Miljana ga je opet poklopila i ponovo se pozvala na Gocu Tržan i njenog supruga.

- Da, da, odgajao si odlično, dok je Goca bila u "Survajveru", potrošio si joj 30.000 evra koje je dobila unapred i žena dobila nervni slom. Jurila te čime te je jurila, došla uzela svoje dete i odnela ga svojoj majci. Prokockao si joj i propio sav novac, to govori o tebi samo kakav si otac i koliko si poštovao Gocin rad. Ako bilo šta lažem Goca neka se oglasi, ja se opet izvinjavam što uvlačim ljude, oni nisu deo rijaltiija, uz dužno poštovanje Goci i Raši, ja moram da kažem da Lena Ivana ne poštuje. On meni kaže: "Umri!", ja kad umerem mene će moj sin sahraniti, a ko će njega - zaključila je Kulićka.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading