ŠOK POTEZ SUPRUGE OGNJENA AMIDŽIĆA NEPOSREDNO PRED POROĐAJ: Mina odlučila da promeni lični opis, voditelja sačekalo iznenađenje!

Autor:

Zabava

15.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović je podelila šok fotografiju putem svog Instagram profila, čeka se Ognjenova reakcija.

ŠOK POTEZ SUPRUGE OGNJENA AMIDŽIĆA NEPOSREDNO PRED POROĐAJ: Mina odlučila da promeni lični opis, voditelja sačekalo iznenađenje!

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović trenutno doživljavaju jedan od najuzbudljivijih perioda u svom životu - očekuju svoje prvo zajedničko dete. Mina je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, gde redovno deli deli snimke i fotografije iz svoje svakodnevnice, pa tako i sa svojim pratiocima deli radost i iščekivanje pred dolazak bebe.

U nedavnoj objavi na Instagramu, Mina je iznenadila mnoge svoje pratioce kada se uslikala u frizerskom salonu i saopštila odluku, koju je donela, neposredno pred porođaj.

Naime, ona se uslikala u frizerskom salonu i uz to napisala: "Kad mu saopštim da želim da budem plava", što je šokiralo frizera, te je zabeležila njegov izraz lica, ali nije kasnije objavila da li je to zaista i uradila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović

 

U skladu sa svojom aktivnošću na društvenim mrežama, Mina je nedavno podelila i fotografiju sa suprugom i majkom, ističući srećne trenutke provedene sa najbližima.

Ovi trenuci sreće i iščekivanja novog člana porodice sigurno su posebno dragoceni za Ognjena i Minu, a fanovi im neprestano šalju poruke podrške.

Podsetimo, Amidžić je nedavno progovorio o imenu za naslednicu.

- Kako će se zvati beba? - glasilo je pitanje.

- Reći ću ako Mina dozvoli. Hteli smo, ako bude ćerka, da se zove Miša, ali smo našli bolje posle - odgovorio je Ognjen, a Mina je takođe odgovorila.

- Iskreno, imali smo spremno ime, koje je bebi namenio tata. Postoji ime koje je Ognjen oduvek želeo za svoje dete i ja sam odmah pristala. Oduševila sam se kada sam ga čula i želela sam da mu ispunim želju. Čuće se, podelićemo kada dođe vreme - napisala je Mina.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading