DESINGERICA GURA VENDI RUKE U GRUDI: Žena ga uhvatila na delu, sve snimljeno telefonom! SKANDALOZNI SNIMAK kruži društvenim mrežama (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle svađe i tuče u emisiji folkerka i reper završili zajedno u provodu!

DESINGERICA GURA VENDI RUKE U GRUDI: Žena ga uhvatila na delu, sve snimljeno telefonom! SKANDALOZNI SNIMAK kruži društvenim mrežama (VIDEO)

Foto: Printskrin

Pevačica Vesna Vukelić Vendi i reper Dragomir Despić Desingerica gostovali su zajedno u emisiji "Amidži šou" gde su se prvo verbalno, a zatim i fizički obračunavali.

Naime, folerka, poznata po britkom jeziku, nije uspela neke stvari dijalogom da dokaže reperu, pa je u jednom momentu skočila na njega i izudarala ga. On se isprva smejao u šoku šta mu se dešava, a zatim se primirio i poslušao Vendi da se sa njom ne igra.

A dokaz da je posle svađe sve slađe je i to što su posle ove emisije završili zajedno u novoj kafani Zorice Marković gde se peva i igra do zore. Desingerica je sa sve suprugom Nevenom došao i čak se sa Vendi latio mikrofona, pa su u duetu na vrlo neobičan način izveli pesmu "Ala bi se šikicala", dok je reperova žena sve snimala kamerom telefona. 

Vrhunac je bio kad je kontroverzni reper izvukao novčanice i gurao ih Vendi u otvoreni dekolte pred rođenom ženom, koja je stajala kao ukopana i posmatrala ovaj prizor. 

 

 

Ovaj video u kome Desingerica gura ruke među grudi kako bi joj zagurao bakšiš postao je viralan na društvenim mrežama, a ispod su se nizali komentari u kojima uglavnom podržavaju i bodre ovaj dvojac. Domaćica Zorica Marković kačila je i druge snimke na kojima se vidi kako su se svi dobro proveli, te pokazali da muzika ne poznaje granice.

Podsećamo, u emisiji kod Ognjena Amidžića sa Desingericom se pojavila i njegova žena koja je pričala o tome koliko je teško biti u braku sa reperom, te otkrila da je bio krezav i polomljen kada su se upoznali.

- Upoznala sam ga kada nije imao jedan zub i dok je bio sa smoljenom nogom. To je istina i ne mogu da lažem - rekla je Nevena, a onda dodala kako je naporno biti reperova žena, kao i da nikada sa njim ništa nije sigurno:

Teško je biti njegova žena, ali sam navikla posle 11 godina. Uzbudljivo je, svaki dan je drugačiji.

Posle ovakvog izlasa i provoda u kafani u kome je takođe bio sa suprugom, koja je njegovo ponašanje gledala sa strane i snimala telefonom, sve je jasno!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading