KO JE BOLJA RIBA - ŽENA ILI LJUBAVNICA?! Desingerica između dve vatre, da li će Maja oduvati i Nevenu?!

Autor:

Zabava

14.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnosti se i dalje spekuliše kako je poznati reper Dragomir Despić varao suprugu sa starletom.

KO JE BOLJA RIBA - ŽENA ILI LJUBAVNICA?! Desingerica između dve vatre, da li će Maja oduvati i Nevenu?!

Foto: ATAImages, Instagram

Voditelj Ognjen Amidžić u svojoj emisiji "Amidži šou" ugostio je poznatog repera Dragomira Despića Desingericu i njegovu suprugu Nevenu, pa prvo što je konstatovao kada je ovaj par u pitaju jeste to da je ona mnogo pretrpela zbog ljubavi.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Desingericu supruga Nevena oplela kod Amidžića

Desingericina žena je to i potvrdila kada je dobila reč da opiše kako je to biti u braku sa kontroverznim muzičarem.

Teško, ali sam navikla posle 11 godina. Ali uzbudljivo je, svaki dan drugačije. Kad smo se upoznali, nije imao zub i imao je polomljenu nogu - priznala je ona pred milionskim auditorijumom i nasmejala sve u studiju. 

Međutim, glas koji prati ovog repera otkako je postao poznat široj javnosti je da je veliki ženskaroš, pogotovo od leta kada je na bazenu uhvaćen sa popularnom starletom Majom Nikolić. Od tada fanovi ne prestaju da komentarišu ovu temu na društvenim mrežama, a neretko se i vodi bitka oko toga ko bolje izgleda, reperova zakonita supruga ili starleta. 

Poznato je da je aktuelna učesnica "Elite" poslednjih godina dosta radila na svom fizičkom izgledu i podvrgavala se brojnim estetskim zahvatima plastičnih hirurga, kako bi izgledala ovako kako danas izgleda. Pored mnogih korekcija na licu od zuba i usana, preko nosa do očiju i jagodica, ona je i telo korigovala po poslednjoj modi, tako da osim silikonskih imlata ima silikone i u zadnjici. Ona je tokom svog učešća u rijalitiju isticala da je u svoj savršen izgled uložila 200.000 evra, te da ne planira da stane.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram.com

Desingerica i Maja Marinković su za javnost ostali letnja šema

Nakon toga je opet išla pod nož i uložila dodatnih 30.000 evra u remont. Marinkovićka ovu vrstu rada na sebi propagira kao stil života i za nju je najnormalnije da redovno ide kod plastičara i zahvaljujući njemu održava vitalnost i lepotu. Zbog toga ima i mnogobrojne fanove koji podržavaju njen način života i eksponiranja u javnosti.

S druge strane, reperova lepa i zgodna supruga, preferira prirodan izgled, zbog čega je većina bila na njenoj strani i kada je osvanula vest da je poznati muž vara sa starletom.

Iako su neki zaključili da je Desingerica sve iskoristio samo za dobar marketing, više je onih koji nisu progutali tu priču, već i danas veruju da je imao letnju avanturu sa rijaliti zvezdom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading