"ZA BRAĆU RUSE MOŽE POVOLJNIJE" NIKOME OVDE NIŠTA NIJE JASNO! Stanodvac okačio oglas za stan, pa izazvao GNEV I BES na mrežama: Sve je ovde luks, NEMA ŠTA! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan oglas za stan izazvao je šok i nevericu kod korisnika društvenih mreža!

"ZA BRAĆU RUSE MOŽE POVOLJNIJE" NIKOME OVDE NIŠTA NIJE JASNO! Stanodvac okačio oglas za stan, pa izazvao GNEV I BES na mrežama: Sve je ovde luks, NEMA ŠTA! (FOTO)

Foto: Photo by Jakari Ward on Unsplash

Na popularnoj grupi "Izdavanje stanova Beograd" nedavno se pojavio oglas koji je izazvao dosta pažnje i polemike. Naime, stanodavac je istakao da izdaje luksuzan stan po ceni od 1.500 evra, ali je takođe naveo da će Rusima ustupiti isti stan po nižoj ceni od 1.389 evra.

Ova informacija izazvala je različite reakcije među članovima grupe, a pojedini su čak izrazili sumnju u verodostojnost oglasa, iako su uz oglas bile priložene i dve fotografije stana.

Foto: FACEBOOK

 

 


Luksuzan stan sa svim dodacima

Opis stana naglašava da se radi o luksuznom stanu sa minimalnim troškovima od oko 300 evra, kao i da se nalazi u Rakovici. Stanodavac je istakao da je stan namešten, te da za braću Ruse postoji mogućnost korekcije cene, uz samo jedan depozit. Ova specifična ponuda izazvala je iznenađenje kod mnogih članova grupe, koji su se oglasili komentarima poput "Sve je luks, nema šta", ali i izražavali negodovanje zbog navodne razlike u cenama.

Reakcije i sumnje članova grupe

Komentari na oglasu varirali su od pohvala do otvorenog negodovanja. Dok su pojedini izrazili sumnju u istinitost oglasa, drugi su bili šokirani visokom cenom najma stana. "Ovo je bezobrazluk!" bio je jedan od komentara koji ilustruje negativne reakcije na visoku cenu najma.

Oglas za iznajmljivanje luksuznog stana u Rakovici izazvao je burne reakcije među članovima grupe "Izdavanje stanova Beograd". Dok su pojedini izrazili sumnju u istinitost oglasa, drugi su bili zainteresovani za specifičnu ponudu za ruske državljane. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će se oglas zaista pokazati kao istinit.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading