KO JE BIO ZORIČIN "ROMEO SA DORĆOLA": Bivši muž pevačice zavodio je druge žene dok je bio u braku s njom, a ovom poznatom pevaču je pomogao u karijeri!

Autor:

Zabava

01.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata folkerka u žalosti zbog smrti bivšeg supruga, bio blizak i sa mnogim drugim javnim ličnostima.

KO JE BIO ZORIČIN "ROMEO SA DORĆOLA": Bivši muž pevačice zavodio je druge žene dok je bio u braku s njom, a ovom poznatom pevaču je pomogao u karijeri!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Folk pevačica Zorica Marković sahranila je juče bivšeg supruga Nedeljka Bracu Zatezala sa kojim ima sina Iliju, a veliku pažnju javnosti privlači to ko je bio njen "Romeo sa Dorćola".

 

 

Mnogobrojne javne ličnosti došle da odaju počast preminulom, a uspomenu na njega čuvaće svi oni koji su ga poznavali i sarađivali sa njim. Na dan sahrane na beogradskom groblju Lešće, mnogi su se oprostili od Zatezala, čoveka koji je ostavio dubok trag u ugostiteljskom biznisu i bio blizak sa mnogim poznatim ličnostima.

Bio je Romeo sa Dorćola, otac, prijatelj, brat, muž više puta. Živeo je pravim boemskim životom, punim plućima. Večno će nam nedostajati - deo je govora prijatelja sina Ilije pre nego su Bracu spustili u raku.

Zatezalo je decenijama bio aktivan u ugostiteljskom biznisu, gradeći svoj ugled i uspeh u tom polju. Pored toga, bio je i zakoniti muž poznate pevačice Zorice Marković, sa kojom je dobio sina Iliju. Njihov brak često je bio u žiži interesovanja javnosti, a Zorica je jednom prilikom podelila svoje iskustvo uhvativši ljubavnicu svog tadašnjeg supruga na delu.

- Istina je. Nisam normalna što sam to pričala. Šta će sad da pomisle moji udvarači. Imam ja godina, ali i dalje imam tu energiju. Svi će da se razbeže jer će da misle da hoću da se bijem - rekla je Zorica jednom prilikom i otkrila da je shvatila jednu nezgodnu stvar tek pošto je bacila ljubavnicu u vodu.

- Ona sve viče: "Help, help, help", a ja se mislim: "Šta, bre, help?!" Onda shvatim da ona ne zna da pliva! Nisam znala da ne zna da pliva leb ti poljubim. Ali mnogo me je iznervirala stvarno!

 

 

Mnoge poznate ličnosti sarađivale su sa Zatezalom i izražavale samo reči hvale za njega.

Jedan od njih je i muzičar Goran Dimitrijadis Dima istakao je da mu je Zatezalo pružio značajnu podršku u karijeri. Pevačica Zorica Marković takođe je podelila sećanja na period proveden sa Zatezalom, objavljujući fotografije na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading