DIJANA HRKALOVIĆ SE RASPLAKALA NA SAHRANI BRACE ZATEZALA: Srceparajuće scene na groblju, Zorica Marković kuka na njenom ramenu!

Autor:

Zabava

31.01.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović se nije odvajala od neutešne Zorice Marković, jedna drugoj bile najveća podrška.

DIJANA HRKALOVIĆ SE RASPLAKALA NA SAHRANI BRACE ZATEZALA: Srceparajuće scene na groblju, Zorica Marković kuka na njenom ramenu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorica Marković i Dijana Hrkalović

Juče je javnost potresla vest o smrti Brace Zatezala, prvog supruga poznate folk pevačice Zorice Marković. Braca je preminuo nakon kratke bolesti, a ova tužna vest je potvrđena iz porodice Marković, prenosi Grand.

Zorica Marković je javnosti otkrila da je sa svojim prvim suprugom održavala dobre odnose i nakon razvoda. Iz njihovog braka proistekao je sin Ilija, za koga Zorica često ističe da je najbolje dete na svetu.

Braca Zatatezalo je godinama bio aktivan u ugostiteljskom biznisu, ali je takođe bio poznat po druženju sa brojnim javnim ličnostima, sa kojima je negovao prijateljske odnose. Njegova smrt ostavlja prazninu kako u poslovnom, tako i u društvenom životu mnogih.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dijana Hrkalović i Zorica Marković

 

Danas je sahrana na groblju Lešće, a popularna pevačica se pojavila među prvima, noseći u rukama sveće, a na licu joj se videla tuga zbog iznenadne smrti prvog supruga, sa kojim je bila u dobrim odnosima, i nakon razvoda. Dijana Hrkalović je sve vreme bila uz nju, pokušavajući da je uteši, a pevačica je neprestano plakala na njenom ramenu.

Kako se pevačici u jednom momentu slošilo, glavu je naslonila na rame Dijane Hrkalović, a potom su obe sele na klupu, kako bi pevačica došla sebi. Dijana joj je, u ovim momentima, bila najveća podrška i nije se odvajala od nje, te je jasno da su privatno veoma bliske.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dijana Hrkalović i Zorica Marković

 

Dijana je, takođe, bila vidno potrešena, ali je uspela pevačici da pruži neophodnu utehu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zorica

05.02.2024 01:25

Odkud njih dve zajedno.