ZORICA MARKOVIĆ STIGLA NA SAHRANU PRVOG MUŽA: Pevačica se raspada od bola, on je bio njena najveća ljubav!

Autor:

Zabava

31.01.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je sahrana Brace Zatezala, a među prvima stigla je Zorica Marković.

Juče je javnost potresla vest o smrti Brace Zatezala, prvog supruga poznate folk pevačice Zorice Marković. Braca je preminuo nakon kratke bolesti, a ova tužna vest je potvrđena iz porodice Marković, prenosi Grand.

Zorica Marković je javnosti otkrila da je sa svojim prvim suprugom održavala dobre odnose i nakon razvoda. Iz njihovog braka proistekao je sin Ilija, za koga Zorica često ističe da je najbolje dete na svetu.

Braca Zatatezalo je godinama bio aktivan u ugostiteljskom biznisu, ali je takođe bio poznat po druženju sa brojnim javnim ličnostima, sa kojima je negovao prijateljske odnose. Njegova smrt ostavlja prazninu kako u poslovnom, tako i u društvenom životu mnogih.

 

Danas je sahrana na groblju Lešće, a popularna pevačica se pojavila među prvima, noseći u rukama sveće, a na licu joj se videla tuga zbog iznenadne smrti prvog supruga, sa kojim je bila u dobrim odnosima, i nakon razvoda.

Na Zoričinom zvaničnom Instagram profilu postoji slika koju je ona podelila sa njihovog venčanja, a koja se i dalje nalazi među njenim objavama na pomenutoj socijalnoh platformi. Ova slika svedoči o periodu njihovog zajedničkog života i ostaje kao deo sećanja na njihovu ljubavnu priču.

Smrt Brace Zatatezala je ostavila dubok trag u životima njegovih najbližih, ali i šire javnosti koja ga je poznavala. Ostaje da se pamte lepi momenti iz njegovog života, kao i da se pruži podrška porodici Marković u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading