OGLASIO SE SUD O ĆERKI (14) UBIJENOG SAŠE: Evo za šta je sumnjiče!

Autor:

Hronika

01.02.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodaju da je osumnjičenoj maloletnici određen staralac, kao i nadležna osoba ispred Centra za socijalni rad.

OGLASIO SE SUD O ĆERKI (14) UBIJENOG SAŠE: Evo za šta je sumnjiče!

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock

Maloletna kćerka Saše Kulišića osumnjičena je za teško ubistvo i određeno joj je pritvor u trajanju od 30 dana, rečeno je za ATV u Osnovnom sudu u Doboju.

- Osnov za određivanje pritvora sadržan je u odredbi člana 197. tačka B Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske (bojazan od ometanja krivičnog postupka uticajem na svedoke ili uništavanjem ili skrivanjem dokaza) - navode u Osnovnom sudu u Doboju.

Dodaju da je osumnjičenoj maloletnici određen staralac, kao i nadležna osoba ispred Centra za socijalni rad.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju za ATV su rekli da im je policija zbog teškog ubistva Saše Kulišića dostavila izveštaj protiv tri osobe i to A.K. (34), D.L. (19) i maloletnice, rođene 2009. godine.

- U odnosu na osumnjičeno maloletno lice, a na predlog tužilaštva Osnovni sud u Doboju je 31. januara odredio jednomesečni pritvor. Za druga dva osumnjičena lica tužilaštvo će nakon ispitivanja i obrade istih uputiti prijedlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju - rekla je sekretar OJT Doboj Slobodanka Lukić.

Podsetimo, jeziv zločin kakav meštani Doboja ne pamte, dogodio se pre dva dana, kada je na monstruozan način ubijen Saša Kulišić. Nesrećni čovek pronađen je mrtav u obližnjoj šumi, a prema navodima, on je bio vezan za drvo, sa lepljivom trakom preko usta i očiju i tri ubodne rane na stomaku. 

Glavna osumnjičena za ovaj zločin jeste njegova supruga Andreja Kajganić, koja je odmah pronađena i uhapšena, kao i njen ljubavnik Dražen Lazarević (19).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading