"BIO JE DOBRO I VREDNO DETE, NE ZNAMO ŠTA MU BI"! Draženove komšije u neverici posle vesti da je on ubio Sašu Kulišića! ZAVEDEN!

Autor:

Hronika

01.02.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje se da je Saša bio trovan i omamljivan danima, a da je njegova ćerka bila ta koja mu je sipala supstance u vodu i sokove.

"BIO JE DOBRO I VREDNO DETE, NE ZNAMO ŠTA MU BI"! Draženove komšije u neverici posle vesti da je on ubio Sašu Kulišića! ZAVEDEN!

Foto: Printscreen/ Facebook

D. L.

Region je potresen vestima o ubistvu Saše Kulišića iz Doboja, čije beživotno telo je pronađeno vezano u šumi kraj izletišta 30. januara. Sumnja se da su Sašu ubili njegova supruga Andrea K. (32) i njen ljubavnik Dražen L. (19), uz navodnu pomoć njihove maloletne ćerke.

Uhapšeni su i osumnjičeni za ovaj strašan zločin koji je potresao čitavu zajednicu.


Detalji ovog zločina su zaista jezivi. Veruje se da je Saša bio trovan i omamljivan danima, a da je njegova ćerka bila ta koja mu je sipala supstance u vodu i sokove. Supruga Andrea je navodno sa ljubavnikom Draženom Lazarevićem isplanirala zločin, iznajmila stan i uzela automobile iz rent-a-cara kako bi sproveli ovaj strašan čin. Nakon što su Sašu pretukli u njegovom domu, vezali su ga, zalepili mu oči i usta, i odvezli u šumu gde mu je, prema sumnjama, zadat smrtonosni udarac nožem.

Ovo užasno ubistvo ostavilo je zajednicu u šoku. Ljudi koji poznaju Dražena L. izražavaju svoje zaprepašćenje ovim događajem.

Opisuju ga kao uzornog tinejdžera, vrednog i radnog, te iznenađeno ističu da nisu mogli ni da pomisle da bi on bio uključen u tako strašan zločin. Neki sugerišu da je možda bio zaveden, dok drugi jednostavno ne mogu da poveruju da je došlo do ovakvog tragičnog ishoda.

- Mali je bio dobro dete. Završio je školu, učio, radio. Normalno, vredno, radno dete -  rekao je jedan komšija za Telegraf. rs koji je molio da ostane anoniman.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading