ĆERKA (14) UMEŠANA U UBISTVO OCA U DOBOJU? Ovo su najnoviji detalji horora - Drobila mu lekove za teške pacijente u limunadu?!

Autor:

Hronika

01.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je takođe otkrila niz povezanih aktivnosti, uključujući iznajmljivanje vozila i stana u Banja Luci, osvetljavajući promišljen i predumišljajni karakter postupaka počinilaca.

ĆERKA (14) UMEŠANA U UBISTVO OCA U DOBOJU? Ovo su najnoviji detalji horora - Drobila mu lekove za teške pacijente u limunadu?!

Foto: Shutterstock, ATV Printscreen

Slučaj monstruoznog ubistva Saše Kulišića iz Doboja potresao je čitavu regiju, a kako istraga napreduje, otkrivaju se sve šokantniji detalji. 

Kako Klix.ba saznaje, u sredu je privedena i jedna maloletna osoba koja se dovodi u vezu sa ovim slučajem koji je šokirao celu BiH i regiju te joj je sud odredio pritvor.

Tajna ljubavna afera i zlokoban plan se otkrivaju

Priča počinje otkrivanjem tajne ljubavne afere između Andreje Kajganić i Dražena Lazarevića, što je na kraju dovelo do mračnog i zlokobnog plana, a potom i monstruoznog ubistva. Portal Klix.ba otkrio je šokantne detalje koji su prethodili likvidaciji, a koje policijski organi tek otkrivaju.

Uključenost maloletnice

Možda najšokantnije otkriće je uključenost 14-godišnje devojčice u zlokoban plan. Mlada devojka, navodno Kulišićeva kćerka, osumnjičena je da je drobila i mešala u očevim pićima lekove namenjene pacijentima koji pate od teških mentalnih bolesti. Kako se plan približavao svom strašnom kraju, Saša Kulišić je počeo da ima sve ozbiljnije zdravstvene probleme, nesvestan supstanci koje su unete u njegovo telo. Uoči ubistva, njemu je u piće stavljena veća količina spomenutih lekova što je otkriveno kriminalističkom obradom.

Dojavu o nestanku ubijenog i njegove supruge iz kuće u kojima su živeli, a gde je uočen trag krvi, policija je dobila u utorak u 11:50 sati od kume uhapšene A. K. koja je došla u stan i zatekla dvoje dece koju je preuzeo Centar za socijalni rad.

Sumnjalo se na nasilje u porodici, a građani su u 13:50 prijavili da je u šumi zatečeno telo muškarca koji je bio vezanih ruku i nogu te usta i očiju.

- Policija je na osnovu svojih informacija došla do saznanja da se u vezu mogu dovesti ženska osoba K. A. 1991. godište i muškarac L. D. 2005. godište koji su bili u vezi - kazao je načelnik PU Doboj Slobodan Radinković.

Otkriće i hapšenja

Otkriće tragova krvi i kasnija prijava nestanka muškarca izazvali su brzu reakciju policijskih snaga. To je na kraju dovelo do hapšenja osumnjičenih, Andreje Kajganić i Dražena Lazarevića, kao i hapšenja maloletnice koja je navodno bila uključena u uznemirujući zločin.

Istraga je takođe otkrila niz povezanih aktivnosti, uključujući iznajmljivanje vozila i stana u Banja Luci, osvetljavajući promišljen i predumišljajni karakter postupaka počinilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading