ZA GODINU DANA IMAM SAMO PET PUTA ODNOSE SA DEČKOM: Kada čujete šta je njegov IZGOVOR, držaćete se za glavu od sramote!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko joj je objasnio zbog čega ne može da ima intimne odnose često.

ZA GODINU DANA IMAM SAMO PET PUTA ODNOSE SA DEČKOM: Kada čujete šta je njegov IZGOVOR, držaćete se za glavu od sramote!

Foto: Shutterstock

Jedna žena je već dugo u vezi, ali ima problema sa svojim partnerom zbog čega je u ispovesti koju prenosi "San" objasnila šta je zapravo muči.

- Sve je super u mojoj vezi osim jedne stvari: se*sualni nagon mog dečka je mnogo manji od mog. Njegov libido je toliko nizak da smo prošle godine imali se*s samo pet puta. Ja imam 28, a on 29, tako da bi trebalo da budemo zainteresovani za to. Par smo pet godina, a dve živimo zajedno. U početku smo imali normalnu količinu strasti. Pretpostavila sam da se njegov se*sualni nagon poklapa sa mojim. Ali, sa godinama je sve manje, pogotovo otkako smo se uselili zajedno. Ako ne započnem fizičku intimnost, odnos se nikada ne dogodi. Osećam se frustrirano i brinem se da ga pritiskam.

Foto: Shutterstock

Žena besna na dečka jer ne želi da imaju odnose

- Pokušala sam da razgovaram sa njim o tome. Kaže da jednostavno ne želi da ima se*s često – to mu nije prioritet – i često je umoran ili neraspoložen. Pristao je da zakaže se*s, pa bar to ponekad radimo. Ali, jednom nedeljno nije dovoljno. Ne radi se o naklonosti - imam je dosta. Voli maženje i ljubljenje, ljubazan je i pažljiv. Znam da me voli i da mu se sviđam i da nema aferu.

Savetnica joj objašnjava šta da radi.

- Uobičajeno je da jedan partner ima veći se*sualni nagon od drugog. I ima tendenciju da opada i teče tokom vremena, u zavisnosti od životnih događaja. Mnoge stvari mogu da smanje libido, od umora i rutine do medicinskih ili psiholoških problema. Ako nema medicinskih ili emocionalnih problema, samo je njegov nagon manji od vašeg, onda to treba rešiti kompromisom. Morate prihvatiti da možda nećete imati se*s onoliko često koliko biste želeli, a on mora da pokuša da preuzme inicijativu. Budite iskreni prema njemu - objašnjava joj savetnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading