"BOMBASTIČNA" VEST STIŽE IZ GRČKE: "LUDAK" Janakopulos hoće MICIĆA u Panatinaikosu!

Autor:

Sport

15.02.2024

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne želi da stane.

"BOMBASTIČNA" VEST STIŽE IZ GRČKE: "LUDAK" Janakopulos hoće MICIĆA u Panatinaikosu!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić

Panatinaikos želi da dovede Vasilija Micića nazad u Evropu

Nakon neočekivanog trejda u Šarlotu, Panatinaikos ozbiljno razmatra mogućnost da dovede srpskog košarkaša Vasilija Micića u svoje redove. Prema rečima dobro upućenog košarkaškog novinara Nemanje Žoriča, Dimitris Janakopulos pažljivo prati situaciju iskusnog plejmejkera u NBA ligi i spreman je da uloži značajnu sumu novca kako bi ga vratio nazad u Evropu.

Interesovanje grčkog kluba za Micića

Očekuje se da bi Panatinaikos mogao da ponudi Vasiliju Miciću unosan ugovor ukoliko postane dostupan na tržištu narednog leta, barem ako je verovati Žoriču. Čini se da grčka ekipa ozbiljno shvata potencijalno dovođenje reprezentativca Srbije i spremna je da uloži značajne napore kako bi ga privukla u svoje redove.

Situacija Vasilija Micića u NBA ligi


Micić je započeo sezonu u Oklahomi gde nije imao previše prilika da pokaže svoj talenat. Međutim, trejd u Šarlot Hornetse uticao je na to da Vasa dobije značajniju ulogu u timu, što je rezultiralo povećanim brojem minuta na terenu i mnogo boljim brojkama za kratko vreme.

Budućnost Vasilija Micića

Sa Panatinaikosovim interesovanjem za Micića, njegova budućnost u evropskoj košarci izgleda veoma obećavajuće. Ukoliko se transfer ostvari, to bi moglo značajno da pojača grčki tim i da pruži plejmejkeru priliku da nastavi sa svojim uspesima na evropskoj košarkaškoj sceni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading