OVIH PET STVARI ĆE DOVESTI SVAKU ŽENU DO VRHUNCA ZADOVOLJSTVA: Pružiće im uživanje i sreću, CAKA je u ovim koracima!

Autor:

Lifestyle

24.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isprobajte što pre i budite ispunjene na intimnom planu.

OVIH PET STVARI ĆE DOVESTI SVAKU ŽENU DO VRHUNCA ZADOVOLJSTVA: Pružiće im uživanje i sreću, CAKA je u ovim koracima!

Foto: Shutterstock

Žene koje redovno doživljavaju vrhunce imaju nekoliko zajedničkih "navika" koje im pomažu da postignu vrhunac intimnog zadovoljstva. Stručnjaci ističu važnost samozadovoljavanja, fokusiranje na klitoris, predigru, jasnu komunikaciju sa partnerom i opuštanje kao ključne faktore koji doprinose ostvarivanju vrhunca.

Samozadovoljavanje kao način za postizanje vrhunca

Fren Volfiš, dr psihologije, ističe da žene koje redovno praktikuju samozadovoljavanje postaju veoma upućene u svoje telo i znaju tačno koje tačke ih mogu dovesti do vrhunca. Ova samospoznaja omogućava im da jasno komuniciraju sa partnerom o svojim potrebama i željama, što značajno povećava šanse za postizanje vrhunca tokom intimnog odnosa.

Većina žena za postizanje vrhunca zahteva stimulaciju klitorisa, dok je penetracija manjem broju žena dovoljna. Partneri treba da budu svesni ove činjenice i da pruže dovoljno pažnje klitorisu kako bi osigurali zadovoljavajuće intimno iskustvo za svoje partnerke.

Foto: shutterstock

Šta doprinosi da žena ima vrhunac u krevetu


Predigra kao ključni faktor

Predigra se ističe kao ključni faktor u postizanju vrhunca, jer omogućava telu da se polako pripremi za isti. Posvećivanje barem 20 minuta nežnim poljupcima i dodirima može značajno povećati napetost i uzbuđenje, što stvara povoljnu atmosferu za postizanje vrhunca.

Pravilna komunikacija sa partnerom

Jasno izražavanje želja i potreba predstavlja ključni deo intimne satisfakcije. Partneri treba da budu otvoreni i iskreni jedno prema drugom kako bi osigurali da njihove potrebe budu ispunjene tokom se*sualnog odnosa.

Opustite se i uživajte

Umesto da stalno razmišljate o vrhuncu, stručnjaci preporučuju vežbe opuštanja koje mogu smanjiti stres i anksioznost, omogućavajući vam da se potpuno prepustite uživanju u intimnom činu. Opuštanje i prihvatanje trenutka mogu značajno povećati šanse za doživljavanje vrhunca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading