SA TAKVIM MUŠKARCEM ĆETE UVEK DOŽIVETI VRHUNAC: Ako vam OVO uradi - jurićete ga dok ste živi!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

11.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne radi se o fizičkom izgledu, jedan tip muškarca može svaku ženu da osvoji.

SA TAKVIM MUŠKARCEM ĆETE UVEK DOŽIVETI VRHUNAC: Ako vam OVO uradi - jurićete ga dok ste živi!

Foto: shutterstock

Žene su muškarcima ogroman znak pitanja, a kada se radi o ženskom vrhuncu, to je tek složena tema koji većina "jačeg" pola nikada neće shvatiti. 

Istraživanje spovedeno nad ženama od 20 do 69 godina godina, kojima su postavljani pitanja o njihovoj se*sualnoj prošlosti, otkriva sa kojim tipom muškaraca žene doživljavaju najbolji "završetak".

Ipak, ankete su izbegle one koje su u dugim i posvećenim vezama jer su verovali da takvi ljudi mogu pristrasno ocenjivati svoje partnere. 

Prema rezultatima istraživanja, muškarci koje većina opisuje kao "duhovite" - sklone šalama i zabavnim razgovorima, pokazali su se kao najbolji ljubavnici.

Republika

Foto: Shutterstock

Svaka žena će se okrenuti muškarcu koji je zasmejava

 

Studija objavljena u časopisu "Socioaffective Neuroscience & Psychology" ukazuje na to da su duhoviti, kreativni i emocionalno topli muškarci verovatnije "pružali orgazam" ženama, a žene su ocenjivale orgazme sa njima kao "najbolje".

Cilj istraživanja bio je identifikovati koje osobine kod muškaraca su povezane sa njihovom sposobnošću da pruže zadovoljavajući vrhunac. Rezultati ukazuju da vesela i razigrana ličnost, koja se percipira kao dobro raspoloženje, igra ključnu ulogu u postizanju dubokih se*sualnih vrhunaca.

Šta to znači - humor doprinosi bliskosti koja omogućava ženama da dožive intimnost na dubljem nivou.

Istraživači ističu da ženski orgazam više zavisi od osobina koje simbolizuju pažnju i emocionalnu vezu, kao što su vernost, emocionalna toplina i duhovitost, nego od tradicionalnih obeležja muškosti, kao što su izražena vilica i slično.

Žene su imale najbolje iskustvo sa muškarcima koji su pokazivali pozitivne karakteristike. Partneri koji su pružali velike orgazme bili su ocenjeni kao duhovitiji, kreativniji, topliji, verniji i prijatnijeg mirisa od onih koji nisu uspeli da ostvare nezaboravne trenutke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading