INTIMNA FOTKA OSMANA I KRISTINA IZ KREVETA: Procurilo sve iz Karićevog telefona, imali su i DRUŠTVO u postelji!

Autor:

Zabava

03.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić objavio provokativnu fotografiju iz kreveta.

INTIMNA FOTKA OSMANA I KRISTINA IZ KREVETA: Procurilo sve iz Karićevog telefona, imali su i DRUŠTVO u postelji!

Foto: Instagram.com

Rijaliti komentator Osman Karić na Instagram profilu objavio je fotografiju sa svojom izabranicom Kristinom Karić. Ništa to ne bi bilo čudno, ali ovo je prvi put da smo imali priliku da vidimo njihovu zajedničku fotografiju iz kreveta. 

Osman i Kristina su objavili selfi koji je postao viralan na društvenoj mreži, a komentari su se usijali. Osman je ovim pokazao da nema problem da pokaže svoju intimu, ali su se mnogi iznenadili da se ovo desilo. 

Foto: Instagram.com

Kristina Karić i Osman Karić

 

- "Au, ovo se nije desilo do sada", "E sada sam sve video" - bili su samo neki od komentara ispod fotografije na društvenim mrežama. 

Osman je nedavno prokomentarisao i njegov buran odnos sa starletom Natašom Šavijom.

Foto: Republika/O. Bofdanović, ATA Images

Kristina Karić i Osman Karić i Nataša Šavija

 

- Ona i ja smo mic po mic dolazili do poruka, čuli se i bili korektni. Ja sam i sad sa njom korektan, nadam se da je i ona, samo smo prestali da pišemo. Vidim da je opet počela da kritikuje i da napada, to je njena stvar i ne mogu da se mešam u to. Nemam ništa protiv devojke i ima pravo da radi sve što misli da treba da radi. Ja nikad nisam bio protiv nje i njenih roditelja, nego je počela sa grupama mene da pljuje, pa smo zaratili, ali je sve palo u vodu i izimirili smno se. Ja sam sa njom okej, trebali smo da se vidimo, odem u Novi sad i da ne budu novinari. Zvala me je da dođem kod nje na kafu, ali nisam hteo da idem, jer znam kakve su situacije i šta može da se izdešava. Moda odem mečki na rupu. Ne mislim da bi ona nešto uradila, ali ne bih da rizikujem - rekao je Osman za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading