ĆERKA NINA REŠIĆA BOLUJE OD OPAKE BOLESTI: Doktori joj saopštili REZULTATE, molila javno za POMOĆ!

Autor:

Zabava

03.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Nina Rešića svojevremeno je objavila težak status na Fejsbuk!

ĆERKA NINA REŠIĆA BOLUJE OD OPAKE BOLESTI: Doktori joj saopštili REZULTATE, molila javno za POMOĆ!

Foto: youtube.com/pink.rs

Pevač Amir Rešić Nino, koji je preminuo pre 10 godina, u 43. godini, od perforacije pankreasa, ostavio je iza sebe tri ćerke.

Nino je imao buran ljubavni život, a njegov brak sa suprugom njegovog kolege Šerifa Konjevića, Jasnom Konjević, podigao je tada veliku prašinu. On je iz braka sa Jasnom dobio ćerku Amelu, koja se retko eksponira u javnosti.

Foto: Youtube

Nino Rešić

 

Amela se udala i promenila prezime, a u porodici će ostati upamćena po tome što je svom detetu dala dedino ime. U januaru, 2019. godine je sve potresla vest da Amela boluje od opake bolesti - raka grla, a ona je tada putem društvenih mreža apelovala za pomoć.

Rešić pored Amele, ima i ćerku Tamaru i Sandru, koje je dobio iz brakova sa Slavicom i Sarom.

Sandra Rešić je danas jedna od najuspešnijih pevačica, a nakon muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda", proslavila se takmičenjem u rijalitiju ,,Zadruga", gde stiče veliku popularnost. Nakon izlaska iz rijalitija, retka je od takmičara da je nastavila uspešno svoju muzičku karijeru i danas ređa hitova, a za njene nastupe uvek se traži rezervacija ili karta više. 

Foto: E-Stock, ATA Images

Sandra Rešić i Nino Rešić

 

Sandra retko kada priča o svom poreklu i prošlisti, ali svojevremeno je pričala za Republiku o ocu Ninu Rešiću:

Nisam čula za njenu biografiju. Ne znam da ni je napisala. Ja iz Ninove priče, ono što ja znam, i što mi porodično znamo, opet kažem, od njega, jeste da je Vesna bila njegova najveća ljubav i da su se oni mnogo voleli. Zašto ga nije pomenula u biografiji, to zaista ne mogu da komentarišem, jer ne znam. Znam samo da je to bila velika ljubav - rekla je Sandra o vezi oca Nina i Vesne Zmijanac, koja je tresla estradu devedesetih, a onda se osvrnula na dnevnike koje je folker pisao:

- U tatinim dnevnicima nema ništa! Odmah to moram da kažem! Nema ničega spektakularnog, što bi, kada bi se objavilo, izazvalo skandale. Moja mama je imala prilike svojevremeno da pročita delove. Toje bio ono: ,,Danas je bio 14. januar..." IOpisivao je svakodnevnicu. Meni je žao što nemam Ninove foto - albume, jer tzu je bio sav njegov svet. On je sve slikao. Od njega mi je ostala samo jedna košulja, u kojoj je snimao spot sa Draganom Mirković ,,Divlja devojka". To je jedina njegova fizička stvar koju imam - govori Sandra za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kaligula

10.01.2024 07:24

Sandra je dno od osobe... Davno sam je upoznao i malo saradjivali... Da nije usla u realitije nikad ne bi niko ni cuo za nju ... Daleko joj kuca ...