POJAVIO SE SKANDALOZNI SNIMAK LAŽNE SEVERINE: Kompromitujući sadržaj isplivao na videlo, javnost se ŠOKIRALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.01.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost skandalizovana snimkom na kom se vidi lažna Severina!

POJAVIO SE SKANDALOZNI SNIMAK LAŽNE SEVERINE: Kompromitujući sadržaj isplivao na videlo, javnost se ŠOKIRALA! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Na društvenim mrežama počeo je da kružni šokantan snimak, za koji mnogi kažu da je blamantan, a na njemu se nalazi Severina, ali lažna!

Komentari na društvenim mrežama su se usijali, svi su ostali šokirani, a mnogi su i aludirali da se radi o poznatoj pevačici Severini Vučković

 

Kako je ona sklona blamatnim i skandaloznim javnim ispadima, o kojima bruji čitav svet, korisnicni društvene mreže na kojoj se pojavio snimak, bili su sigurni da su u pitanju neki rani radovi Vučkovićeve. Međutim, kada se bolje pogleda, jasno je da nije u pitanju Severina, već neka druga, verovatno anonimna devojka. 

 

 

- "Mislim da je ona ipak dala", "Je l' ovo stvarno Seve?", "Mislim da ovo nije Severina" - bili su samo neki od komentara koji su se nizali na društvenim mrežama. 

Podsetimo, kompozitor Milutin Popović Zahar se oglasio nakon što je pevačica Severina Vučković otpevala njegovu pesmu "Ivanova korita" na proslavi Nove godine u Kotoru, nakon čega je uzviknula: "Ne dajte Crnu Goru!".  Njegovu izjavu prenosimo u celosti.

- Kao prvo, pesma je univerzalna, a kao drugo, moj otac je iz Vasojevića, a majka iz Loznice. Ja sam Srbin i ne odvajam Crnogorce od Srba. Ko odvaja, neka mu je na čast. Svako ima pravo na svoje mišljenje - rekao je Zahar, pa nastavio:

Foto: ATA Images, Dragan Kadić

 

 

- "Ivanova korita" nije crnogorska pesma. Severina svira k...., da izvinite. Sve je ispolitizovano, pa tako i nešto što je lepo. Ne treba obraćati pažnju na to. Ta pesma je nastala onog dana kada je bombardovana TV Beograd. Tad se moj stric Jakša razboleo od raka pankreasa. Živeo je u Beogradu i ja sam otišao da ga vidim, a on se već polako gasio. I pošto je bio poreklom iz Crne Gore, rekao mi je: "Molim te, sinovče, donesi mi jedan balon vode sa Ivanovih korita kod Cetinja, čini mi se da ću da ozdravim od toga", Njegova žena je to čula i rekla mi je: "Natoči mu vode sa bilo kog izvora i donesi." Tako sam i uradio. Otišao sam kod strica, on je popio gutljaj i rekao mi: "Ovo nije voda sa Ivanovih korita." Krenuo sam kući, sav posramljen, grizla me je savest. U Beogradu je bila gužva, čini mi se da sam se vozio satima. I odjednom su kroz glavu počeli da mi se nižu stihovi: "Ne pomaže voda majko sa korita Ivanova". Pokojnoj Merimi se pesma dopala, ali mi je rekla da je veoma tužna. Zato sam naknadno dopisao stihove: "Ti ne plači, majko stara, lijepa Anka progovara. U snu mi se Jova javi, ozdraviću od ljubavi" - istakao je Popović za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading