REĐAJU SE PORAZI ZA SRPSKE TENISERE DANAS! Srbin BESPOMOĆAN protiv 16. na SVETU!

Autor:

Sport

03.01.2024

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borio se, ali nije bilo dovoljno.

REĐAJU SE PORAZI ZA SRPSKE TENISERE DANAS! Srbin BESPOMOĆAN protiv 16. na SVETU!

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović i Novak Đoković

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Hongkongu, pošto je danas u osmini finala poražen od Amerikanca Frensisa Tijafoa 6:3, 7:6 (7:4).

Meč je trajao oko sat i po vremena, a naš teniser se nije predavao do samog kraja. Ovo je bio peti međusobni duel srpskog i američkog tenisera, a Kecmanović se nadao da može do drugog trijumfa nad rivalom, ipak, umesto toga, stigla je četvrta pobeda Tijafoa.

Tijafo je u prvom setu napravio jedan brejk, a ovaj deo meča dobio je rezultatom 6:3. U drugom setu igralo se gem za gem, a pobednik je odlučen u taj-brejku, koji je pripao američkom teniseru rezultatom 7:4.

Tijafo će u četvrtfinalu turnira u Hongkongu igrati protiv Kineza Džunčenga Šanga.

Amerikanac je trenutno šesnaestoplasirani teniser ATP liste, dok je Kecmanović 54 na listi, tako da srpski teniser nije uspeo da priredi iznenađenje protiv bolje rangiranog rivala iz Amerike.

Podsetimo, teniska reprezentacija Srbije izgubila je danas od Australije sa 0:3, u četvrtfinalu Junajted kupa u Pertu.

U poslednjem duelu u mešovitom dublu, Dejana Radanović i Nikola Ćaćić izgubili su od Storm Hanter i Metjua Ebdena 3:6, 3:6, posle 64 minuta.

U prvom meču Novak Đoković je izgubio od Aleksa de Minora sa 4:6, 4:6, a zatim je Natalija Stevanović izgubila od Ajle Tomljanović sa 1:6, 1:6.

Australija će u polufinalu u Sidneju igrati protiv pobednika četvrtfinalnog duela Grčke i Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading