"NE MOGU PREŽALITI ŠTO SE NIJEDNA OD NAS NIJE JAVILA": Majka Ane Volš nakon godinu dana od nestanka ćerke otkrila šta joj pruža JEDINU utehu

Autor:

Hronika

03.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanka se seća da je njena ćerka, koja se 2005. godine preselila u Ameriku, svake godine dolazila kod kuće za novogodišnje praznike.

"NE MOGU PREŽALITI ŠTO SE NIJEDNA OD NAS NIJE JAVILA": Majka Ane Volš nakon godinu dana od nestanka ćerke otkrila šta joj pruža JEDINU utehu

Foto: Prinstkrin/Instagram/anawalshe

Ana Volš sa majkom Milankom Ljubičić

Ana Volš (39), Beograđanka koja je živela u Americi sa suprugom Brajanom (46) i troje dece, nestala je 1. januara 2023. godine u mestu Kohaset u Masačusetsu. Njen nestanak prijavio je kolega iz Vašingtona, gde je radila kao savetnica za energetiku, nakon što se nije pojavila na poslu. Policija je ubrzo posumnjala da je Ana ubijena u svojoj kući, a za zločin je optužen njen suprug, koji je uhapšen 8. januara. Iako Anino telo nije pronađeno, tužioci tvrde da je Brajan raskomadao i uništio njeno telo, koristeći se testerom, sekirama i sredstvima za čišćenje. On je navodno ubio Anu jer je želeo da okonča njihov brak, a potom lagao policiju da je ona otišla na poslovni put.

Anina majka Milanka Ljubičić (69), koja živi u Beogradu, na godišnjicu nestanka svoje ćerke, za beogradske medije kaže da nema nikakve nove informacije o slučaju i da je niko iz Amerike nije zvao. Ona se nada da će se Brajan udostojiti da kaže šta se dogodilo sa Anom, jer je neznanje ono što je najviše muči.

Milanka kaže da joj jedinu utehu pružaju Anina deca, koja su kod njene starije ćerke Aleksandre u Kanadi. Ona ih gleda preko video poziva i raduje se što su zajedno i srećni. Međutim, brine je što će biti sa njima, pogotovo sa najstarijim unukom, koji stalno pominje i traži majku.

- Žalim što nisam čula telefon kada me je zvala tog 1. januara prošle godine. Kada sam videla propušteni poziv, nisam htela da je uznemiravam, komunikacija je teška zbog vremenske razlike, a znam da je dosta radila. Sada mi je žao što nisam ostala budna duže, što nisam ustala i javila se. Iste večeri Ana je zvala i stariju sestru Aleksandru koja živi u Kanadi, ali je i ona spavala i nije čula telefon. Zvala je i kumu, ovde u Beogradu, ali ni kuma se nije javila jer nije čula telefon zbog glasne muzike. Samo da se neka od nas javila, da je čula Anin glas, ili vapaj. To ne mogu prežaliti - kaže Milanka kroz suze.

Milanka se seća da je njena ćerka, koja se 2005. godine preselila u Ameriku, svake godine dolazila kod kuće za novogodišnje praznike.

- Njen Micko, kako me je sa mnogo ljubavi zvala, je ove godine proveo praznike sam. Mislim na njen osmeh, mislim na onu snažnu ženu koju sam rodila i trudim se da ne pokleknem - kaže Milanka.

Brajan Volš je optužen za ubistvo supruge Ane 18. januara 2023. godine, na osnovu dokaza koje je policija pronašla u njihovoj kući i na deponiji. U podrumu kuće su nađeni krvavi nož i krv, a na deponiji su nađene stvari za koje se sumnja da pripadaju Ani, kao i tragovi krvi, testera za metal, sekira, sredstva za čišćenje i više predmeta sa DNK Brajana i Ane. Brajan je snimljen kako u radnji kupuje sredstva za čišćenje i kako baca torbe u kante za smeće. Takođe, otkriveno je da je na internetu pretraživao kako zaustaviti telo od raspadanja i koliko dugo pre nego što telo počne da miriše. Brajan je negirao da je ubio Anu i tvrdio da je ona otišla na poslovni put. On je ostao u pritvoru bez mogućnosti kaucije, a njegov advokat je sugerisao da tužioci nemaju jak slučaj. Suđenje još nije zakazano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading