SASVIM NEOČEKIVANA ODLUKA! Brajan Volš ostao bez najbitnije podrške u životu!

Autor:

Hronika

03.01.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trejsi Miner, poznata kao "ajkula u sudnici", koja je zastupala Brajana Volša, se zvanično povukla 14. decembra prošle godine, a od tada nije davala nikakve komentare o razlozima napuštanja bivšeg branjenika.

SASVIM NEOČEKIVANA ODLUKA! Brajan Volš ostao bez najbitnije podrške u životu!

Foto: Tanjug/AP

Advokat Brajana Volša, osumnjičenog da je ubio pa raskomadao telo svoje supruge Ane,  iznenada je odustao od slučaja koji već godinu dana intrigira svetsku javnost.

Trejsi Miner, poznata kao "ajkula u sudnici", koja je zastupala Brajana Volša, se zvanično povukla 14. decembra prošle godine, a od tada nije davala nikakve komentare o razlozima napuštanja branjenika. Njen iznenadni povlačak dodatno je zakomplikovao ovaj već kompleksan slučaj. Zamenio ju je advokat po službenoj dužnosti Lari Tipton, navodi se u saopštenju suda u kom se vodi postupak. 


Tužioci i Brajanovi advokat sada čekaju na rezultate DNK uzoraka koji se trenutno nalaze na laboratorijskoj analizi.  U 2024. godini zakazana su dva ročišta. Prvo je zakazano za 23. januar,a drugo za 4. mart. Tokom leta prošle godine, sva Brajanova imovina je zaplenjena.
Republika

Foto: Instagram/Abdulla Almutairi

Ana Volš

 

Istražitelji su otkrili da je Brajan Volš izvršio niz neobičnih pretraga na Guglu pre nestanka njegove supruge Ane. Pitanja poput "Koja je država najbolja za razvod za muškarca i žene?" i "Deset načina da odložite mrtvo telo" bude sumnje i dodatno uznemiruju javnost.


Njejt Amendola, advokat koji nije uključen u slučaj, izjavio je za Foks njuz da se ovaj slučaj ubistva odugovlači bez obzira na promenu advokata.

- Nije neuobičajeno da u krivično pravnim procesima dođe do promene branioca iz određenih razloga - dodao je Amendola.



Tokom leta prošle godine, sva Brajanova imovina je zaplenjena, a telo Ane Volš još uvek nije pronađeno, iako su pronađeni tragovi koji ukazuju na mogući zločin.

Srpkinja Ana Volš, koja je godinama živela u Americi, poslednji je put viđena živa uoči novogodišnje noći, koju je provela u svom domu sa Brajanom i još jednim prijateljem, koji je otišao kući oko 1.30 sati. Tužilaštvo sumnja da ju je iste noći Brajan ubio nožem, a onda isekao njeno telo na komade, spakovao ga u kese za smeće i bacio ih na nekoliko mesta vozeći se svojim kolima. Pre toga, navodno je angažovao privatnog detektiva da prati Anu u Vašingtonu i napravio nekoliko pretraga na Guglu u vezi sa razvodom, kao što je "Koja je država najbolja za razvod za muškarca i žene?"

I to je bilo najmanje uznemirujuće od njegove pretrage na Guglu, koja je uključivala "Deset načina da odložite mrtvo telo" i "Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?". Brajan se izjasnio da nije kriv po svim optužbama.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading