NAŠA PEVAČICA ZAROZANA, LIJE GORKE SUZE: Milica Todorović doživela EMOTIVNI PAD, procurio snimak!

Autor:

Zabava

03.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović zaplakala na nastupu!

NAŠA PEVAČICA ZAROZANA, LIJE GORKE SUZE: Milica Todorović doživela EMOTIVNI PAD, procurio snimak!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nakon što je svojim nastupom na dočeku Nove godine na Trgu u Beogradu oduševila publiku, Milica Todorović je nastavila da širi radost i pozitivnu energiju i van granica Srbije. Pevačica je održala nastup u Žminju, u Hrvatskoj, gde je svojom emotivnošću iznenadila mnoge.

Jedan od trenutaka koji je postao viralan na društvenim mrežama jeste snimak na kom se vidi Milica kako stoji na bini okrenuta leđima prema publici i briše suze. Ovaj neočekivani i emotivni trenutak izazvao je brojne reakcije i komentare publike, koja nije ostala ravnodušna.

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Milica Todorović

 


Iako nije otkrila razlog svojih suza publici, Milica je hrabro nastavila svoj nastup, prelazeći sa emotivnih nota na veselu numeru "Ti moje zlato". Ovakav emotivni preokret dodatno je intrigirao publiku, koja je burno reagovala na ovaj neočekivani preokret.

Nakon objave snimka, društvene mreže su preplavile komentari zabrinutih fanova, ali i onih koji su iskazali divljenje prema Milicinom emotivnom nastupu. "Zašto plačeš", "Šta joj se dogodilo?", "Ko ju je rasplakao? Mnogo tužan snimak...", "Mico, dušo jedna divna i emotivna", samo su neki od komentara koji su pratili ovaj viralni snimak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @milicatodorovicfanpage.off

 


Ovaj emotivni trenutak još jednom je pokazao koliko su emocije važan deo izvođačke umetnosti, te kako umetnici na sceni često prolaze kroz duboka i intimna iskustva koja prenose svojoj publici. Milica Todorović je još jednom pokazala svoju autentičnost i ranjivost, osvojivši simpatije publike i dokazujući da je umetnost više od zabave - ona je iskustvo koje povezuje ljude na dubljem nivou.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading