UPOMINJALA SAM GA DA USPORI, VOLEO JE DA VOZI BRZO: Milica Todorović otkrila kako je sa Darkom Lazićem RIZIKOVALA ŽIVOT!

Autor:

Zabava

04.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila da je umalo doživela strašnu nesreću sa folkerom, ali su imali sreće da do toga nije došlo!

UPOMINJALA SAM GA DA USPORI, VOLEO JE DA VOZI BRZO: Milica Todorović otkrila kako je sa Darkom Lazićem RIZIKOVALA ŽIVOT!

Foto: ST/D. KADIĆ, ATA Imges

Milica Todorović jednom prilikom je govorila o jednom neprijatnom događaju koji se desio dok su Darko Lazić i ona putovali ka Jagodini. Na putu ka Jagodini, Darko je vozio brzinom od 170-180 km/h, uprkos tome što je Milica uporno molila da uspori zbog naglog pljuska. Iako je Darko ignorisao njene apele, srećom, nisu se sudarili niti povredili.

Bili smo put Jagodine, išli kod Palme da radimo i Lazić je vozio... Baš je bilo sunčano taj dan i odjednom kreće kiša, pljusak neverovatan i Darko je vozio negde 170-180. Ja ga sve vreme opominjem: "Uspori malo, uspori malo", a on meni: "E, nemoj se sekiraš". Kako je roknula kiša, upadne mu levi točak u onaj kanal pored bankine što prave kamioni i tu smo krenuli da se okrećemo - rekla je Milica i dodala:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Todorović

- Bogu hvala, tog trenutka kao da je neko zaustavio autoput, nijednog vozila, rekoh: "Ako nas sad neko grune, odosmo do bugarske granice dole". Ali, ništa nije bilo, Bogu hvala, ni ogrebotina. Ja se nadam da je naučio neku lekciju. Voleo je on tako da vozi brže - ispričala je svojevremeno Milica u Amidžiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading