MILICA TODOROVIĆ ZVEKNULA KONOBARICU NA NASTUPU: Pojavio se ŠOK snimak, pevačica prebledela u sekundi!

Autor:

Zabava

27.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović imala je peh na nastupu!

MILICA TODOROVIĆ ZVEKNULA KONOBARICU NA NASTUPU: Pojavio se ŠOK snimak, pevačica prebledela u sekundi!

Foto: Instagram.com

Na jednom veselju sinoć, brojni ljubitelji estradne scene imali su priliku da uživaju u nezaboravnoj atmosferi koju je stvorio orkestar Aleksandra Sofronijevića. Među prisutnima se isticala i pevačica Milica Todorović, koja je svojom vedrinom doprinela pozitivnoj energiji tokom cele večeri.

Tokom izvođenja pesme "Čik pogodi", Milica je svojim izvođenjem i plesom doprinela atmosferi veselja. U jednom trenutku, odlučila je da iznenadi Sofru, prilazeći mu s bakšišem koji je pažljivo spremila u njegovu harmoniku. Međutim, dok se vraćala na svoje mesto, ponesena pesmom, nehotice je laktom udarila konobaricu. Brzom reakcijom, odmah se izvinila konobarici i nastavila sa svojim nastupom, pokazujući profesionalnost i odlučnost da ne dozvoli da neplanirani incident poremeti veselje.

Pored muzičkog angažmana, Milica je nedavno javno istakla svoj stav o estetskoj hirurgiji. Naglasila je da ne oseća potrebu da promeni svoj izgled i da je zadovoljna svojim telom onakvim kakvo jeste. Istakla je da ne želi da stavlja implante u grudi, ističući da voli svoje telo onakvo kakvo jeste i da nema nameru da se podvrgne operaciji koja bi promenila njen prirodni izgled.


Ovaj neplanirani incident nije uspeo da pomuti Milicinu vedrinu i profesionalnost, čime je još jednom pokazala svoju posvećenost publici i umetnosti. Svojim stavom o lepoti i estetici, ona ističe važnost prihvatanja sebe onakvim kakvi jesmo, što je poruka koja dopire do mnogih njenih obožavalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading