SCENA KOJA TOPI SRCA GROBARA: Duljaj uveo ANĐUŠIĆEVOG sina u svlačionicu Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.03.2024

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bela porodica.

SCENA KOJA TOPI SRCA GROBARA: Duljaj uveo ANĐUŠIĆEVOG sina u svlačionicu Partizana! (VIDEO)

Foto: Instagram/partizanbc

Okupljanje posle meča

Košarkaši Partizana podržavaju fudbalere na stadionu

Košarkaši Partizana su se odazvali pozivu Nemanje Nikolića, napadača kluba iz Humske, i pružili podršku fudbalerima na njihovoj utakmici protiv Železničara. Ovaj gest je izazvao veliko interesovanje crno-bele javnosti, s obzirom na to da su fudbaleri redovno bili prisutni na košarkaškim utakmicama, a sada su izabranici Željka Obradovića uzvratili istom merom. Na tribinama stadiona JNA okupili su se Danilo Anđušić, Kevin Panter, Pi Džej Doužer, Balša Koprivica, Tristan Vukčević, Bruno Kaboklo i Zek Ledej. A, imali su i šta da vide, s obzirom na to da je posle prvog poluvremena "palo" četiri gola.

Susret posle utakmice

Nakon meča igrači oba tima su se susreli u svlačionici na stadionu u Humskoj. Tamo se dogodila scena koja će svim grobarima otopiti srca. Naime, Igor Duljaj je došao da se pozdravi sa Danilom Anđušićem, a odmah nakon toga je u naručje uzeo njegovog sina i uveo ga u svlačionicu sa igračima. Tamo je i Kaboklo imao srdačan susret sa sunarodnikom iz Brazila Saldanjom, ali se i zamenik kapitena Partizana pozdravio sa Nemanjom Nikolićem koji je putem društvenih mreža uputio poziv košarkašima da dođu i podrže fudbalere na stadionu nakon pobede nad Anadolu Efesom u Evroligi. 

Dešavanja na meču

Što se tiče samog toka meča, Partizan je već u prvom poluvremenu obezbedio pobedu pošto je poveo sa 3:1 i do kraja samo "odradio" posao pred 172. večiti derbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading