EKSKLUZIVNO! KAĆA ŽIVKOVIĆ O DEČKU SA KOJIM ČEKA BEBU: On je jak muškarac koji veruje...

Autor:

Zabava

03.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Živković gostovala je u emisiji "Razotkrivanje" koja će se emitovati večeras od 20h na Republika.rs i po prvi put otkrila detalje dugogodišnje veze sa dečkom kome će podariti dete!

EKSKLUZIVNO! KAĆA ŽIVKOVIĆ O DEČKU SA KOJIM ČEKA BEBU: On je jak muškarac koji veruje...

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lepa pevačica je kod voditeljke Milene Videnović po prvi put iznela detalje svoje veze, pa opisala čime je osvojio njen partner sa kojim čeka bebu.

- Ja sam godinama u ozbiljnoj vezi, samo retko kada pričam o tome, jer sam se opekla - započela je Kaća priču, pa nastavila:

- Ja verujem u svog partnera i uvek treba birati partnere koji veruju u vas i koji će u vama gledati jaku, nezavisnu, uspešnu, poslovnu ženu. Mislim da jaka žena uvek bira jakog muškarca. Što se trudnoće tiče, ja već izvesno vreme ističem da želim da se ostvarim kao majka i da je to meni ogromna zelja. 

Katarina je zatim otkrila kako joj je pošlo za rukom to da je niko za sve ove godine ne slika sa partnerom, priznala da li je ljubomorna, a pričala je i o bivšem dečku Banetu Jankoviću sa kojim je bila u vezi kada je pobedila u trećoj sezoni rijalitija "Farma".

- Bane i ja smo u odličnim odnosima, ponekad se vidim sa njim i njegovom suprugom, rekla je Živkovićka u "Razotkrivanju".

Takođe, Kaća je pričala ko je njen najveći favorit u Eliti i zbog čega misli da bi ubrzo bila izbačena kada bi sada učestvovala. Pored aktuelnih tema, popularna folkerka pričala je i o svojoj porodici, o lošoj finansijskoj situaciju i kroz koje nedaće je prolazila dok je strpljivo krčila put do estradnog neba. Potkačila je i jednu veoma popularnu koleginicu, a pokazala je i mnoge fotografije koje do sada niko nije imao prilike da vidi. Inače, emisija "Razotkrivanje" koju vodi dugogodišnja novinarka zabave Milena Videnović je za veoma kratko vreme postala jako interesantna, jer se gosti kroz uspomene u vidu fotografija sećaju najlepših, ali i najtužnijih detalja iz svog života. Kako su izgledali kao deca, kako u mladosti, kako izgledaju njihovi najbliži članovi porodice, najbolji prijatelji i kako su se oni sami menjali kroz godine, u "Razotkrivanju" otkrivaju po prvi put!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading