JEZIVA ISPOVEST EVE RAS: Predozirala sam se KOKAINOM, mogla sam da UMREM!

Autor:

Zabava

09.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica otkrila šta joj se dogodilo kad je probala opasnu drogu!

JEZIVA ISPOVEST EVE RAS: Predozirala sam se KOKAINOM, mogla sam da UMREM!

Foto: printscreen/Kurir TV

Eva Ras

Poznata glumica Eva Ras otvorila je dušu o korišćenju narkotika. Ona je otvoreno ispričala da je isprobala kokain sa svojim drugim suprugom, kao i da se predozirala, te da je mogla da umre.

- Smatram da imamo i neku obavezu kada se bavimo javnim poslovima. Samim tim sam pričala da sam probala i da sam imala sreće što mi se nije dopalo. Ne treba probati, to je poenta priče. Kada sam pričala o tome trudila sam se da bude malo komično, a mnogi su me na društvenim mrežama pitali šta sam ja to jela, šta sam ja to šmrkala kada je efekat bio takav - započela je Eva, pa nastavila:

- Moj muž je bio narkoman u to vreme, ne Ras nego drugi, a ja sam probala kokain. Ja sam sama to probala, prvi put sam predozirala, zato je bilo loše, mogla sam da umrem. To je trajalo tri dana, nisam znala gde sam, posle sam od komšija čula da sam ulazila u druge stanove - ispričala je ona za "Kurir TV".

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Eva Ras otvoreno o korišćenju narkotika

Podsetimo, Eva se sa 18 godina udala prvi put, a nakon dve godine razvela. Drugi brak joj je trajao isto, a onda je upoznala Radomira Stevića Rasa, za koga se udala nakon pet dana poznanstva. 

- Ma, odmah posle mog drugog razvoda, imala sam 22 godine. Nisam se čak ni poljubila s njim, a već je insistirao na tome da me oženi. Saletao me je pet dana, a onda sam mu odgovorila: „Da, udaću se za Vas“. Tako je i bilo. Od dana kad sam postala njegova žena, zaista sam osetila šta znači prava sreća, a kasnije i kad smo dobili ćerku Krunu - ispričala je glumica svojevremeno.

- Bila je to prekrasna ljubav. Pitam se Zašto sam osuđena da ostanem bez njega, bez mog Rasa? Posle njega samo želim da umrem i odem gore da buem s njim - dodala je.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Eva i dalje nosi crninu zbog supruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading