KAJA OSTOJIĆ IMA NOVOG DEČKA: Zatekli smo ih zajedno u izlasku, evo šta su radili! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika uhvatila pevačicu sa novim partnerom!

KAJA OSTOJIĆ IMA NOVOG DEČKA: Zatekli smo ih zajedno u izlasku, evo šta su radili! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Ljubavni život pevačice Kaje Ostojić uvek intrigira javnost, iako ona pokušava da to što je više moguće zadrži u privatnosti. Međutim, papraco ekipa našeg portala uslikala je pevačicu kako uživa sa svojim novim partnerom u jednpm beogradskom restoranu. 

Njih dvoje su zajedno večerali i sve vreme imali osmehe na licima, a onda su i zajedno napustili restoran. 

Kako izgledaju možete pogledati u galeriji u nastavku ovog teksta. 

Inače, Kaja je imala nekoliko brakova iza sebe, a u prvi je ušla sa svega 19 godina. Na pitanje da li bi se ponovo udala u tim godinama kaže:

Udala se sigurno ne bih, ali bih svakako rodila dete. Nikolina je našto najvrednije što imam u životu, jedan posao koji sam najuspešnije završila, iako taj posao, dok sam živa, nikada nije završen. Ono što sam uradila do sada, kakav je čovek ona postala, je meni nešto najvrednije. Sada živim svoju drugu mladost (smeh). Godine su nešto najlepše što ženi može da se desi, jer ti daju novi izraz, iskustvo, odnos prema životu, osvešćivanje svega i svačega... Nema ništa privlačnije od žene koja je sve te stvari osvestila i time je okićena. Imam sreću da me je poslužio taj fizički momenat, treniram... Živim drugu mladost, odgajila sam jedno dete, novo ne želim - priča Kaja Ostojić u emisiji "Premijera Vikend Specijal", koja kaže da se ne kaje zbog pređašnjih ljubavnih izbora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kaja Ostojić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading